- 10,516
- 8,073
- 113
@gangplank malesef 2 adım olmadı sağlık olsun nasibimiz de yokmuş
Sıkıntı yokrisk alalım dedim 3-0 yapma ihtimali var diye olmadı :S kusura bakmayın biraz riskli oynadım telafi ederim
Olmuşla ölmüşe çare yok saglık olsunrisk alalım dedim 3-0 yapma ihtimali var diye olmadı :S kusura bakmayın biraz riskli oynadım telafi ederim
Hangi slot oyunuyla gelecen bakalım kankarisk alalım dedim 3-0 yapma ihtimali var diye olmadı :S kusura bakmayın biraz riskli oynadım telafi ederim
nazarlık olsun kankarisk alalım dedim 3-0 yapma ihtimali var diye olmadı :S kusura bakmayın biraz riskli oynadım telafi ederim
İDAAAAAAAAAMMMMMrisk alalım dedim 3-0 yapma ihtimali var diye olmadı :S kusura bakmayın biraz riskli oynadım telafi ederim
Bol sanssssrisk alalım dedim 3-0 yapma ihtimali var diye olmadı :S kusura bakmayın biraz riskli oynadım telafi ederim
Umarım kaybını telafi edersin kardeş.sansin bol olsunrisk alalım dedim 3-0 yapma ihtimali var diye olmadı :S kusura bakmayın biraz riskli oynadım telafi ederim
Yüksek para da bi tık daha duruluyor tabi bende hemen Çar cur etmiyorum da 1k 2 k 5 k artık gözümüze 100 200₺ gibi geliyor acayip bir dönemdeyizAslında kasa yapıp kriptoya atınca duruluyor bilion mu benim 75k vardı kripto da 6 7 ay götürdü beni o hiç cebimden para bile gitmedi o sürede