- 10,626
- 8,152
- 113
takılıyorum peşine düşsem 00:00da dm atardım hahahahabugün başıma gelenleri bilsen ..
takılıyorum peşine düşsem 00:00da dm atardım hahahahabugün başıma gelenleri bilsen ..
O kişi ben olmayacağıma göre 😊 şans yanında olsun dostHerkese bol şanslar...
Kazanç olursa bu kupon bir tane daha tekli deneyeceğim.
Onun kazanması halinde 1 kişi 1k
Karınca ateşe su götürürken diğer hayvanlar görmüş demişler senin edin ne budun ne o kadar su ateşi söndürmez.o da demiş ki tarafım belli olsunO kişi ben olmayacağıma göre 😊 şans yanında olsun dost
hesap kısıtlanmıştı bende teyit için arayanlara işlemi iptal eder misiniz dedim etmiş ama şifremi de kapatmış hesaba giremiyorum şubeye gitmem gerek o da pazartesiye kaldı... pazar yolculugum var falan iştetakılıyorum peşine düşsem 00:00da dm atardım hahahaha
Geçmiş olsun dostumhesap kısıtlanmıştı bende teyit için arayanlara işlemi iptal eder misiniz dedim etmiş ama şifremi de kapatmış hesaba giremiyorum şubeye gitmem gerek o da pazartesiye kaldı... pazar yolculugum var falan işte
niye başına hep bişiler geliyorhesap kısıtlanmıştı bende teyit için arayanlara işlemi iptal eder misiniz dedim etmiş ama şifremi de kapatmış hesaba giremiyorum şubeye gitmem gerek o da pazartesiye kaldı... pazar yolculugum var falan işte
Anladıysam fenerli olayım 😂Karınca ateşe su götürürken diğer hayvanlar görmüş demişler senin edin ne budun ne o kadar su ateşi söndürmez.o da demiş ki tarafım belli olsun
Bazi avmlerde şubeler acık oluyo hafta sonu istanbuldaysan cozersinhesap kısıtlanmıştı bende teyit için arayanlara işlemi iptal eder misiniz dedim etmiş ama şifremi de kapatmış hesaba giremiyorum şubeye gitmem gerek o da pazartesiye kaldı... pazar yolculugum var falan işte