Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling gangplank / Kasa 500 Hedef 3 Adım

gangplank

Huzur ancak Allah'ı anmakla olur..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,266
4,614
113
Maç önerin demiştin ben Danimarka voleybol yazdım sende altına bakıyorum yazınca dedim ordan geliyor kupon
he yok yanlıs anlamışsın orada topu son adım baskasına verme yazdı birisi bende ona istinaden bakıyorum yazdım etiket atıcak vaktim olmadıgı için direk bakıyorum yazdım

Skrinar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,873
2,029
113
Ooooooo en sevdiğim dostum bol şanslar 👰

sesegnon19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,126
350
83
he yok yanlıs anlamışsın orada topu son adım baskasına verme yazdı birisi bende ona istinaden bakıyorum yazdım etiket atıcak vaktim olmadıgı için direk bakıyorum yazdım
Bikac konunu takip ettim bir ara iyi aldın umarım orda borç harç birşey kalmamış kenara da birşeyler almistirsin almaya başladımi önüne gecenezsin kupon miktarlarını kesinljke düşür tavsiyem dostim

gangplank

Huzur ancak Allah'ı anmakla olur..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,266
4,614
113
Bikac konunu takip ettim bir ara iyi aldın umarım orda borç harç birşey kalmamış kenara da birşeyler almistirsin almaya başladımi önüne gecenezsin kupon miktarlarını kesinljke düşür tavsiyem dostim
borç yıllardır yok dost bende kumar için borç yapmam ben işe ilk başladıgım zamanlarda bi hevesle kredi cekmistim kapattıgımdan beri borcum harcım yok benim uzun zamandır