- 19,581
- 11,756
- 113
O zaman sen sececeksin kazananlari çekiliş yok tamamdırYazdım zaten dost 1 adım daha yapacağım diye takip etmeyen adam başlığa göre direk bitti yazıyor size benim konum mu onun konusu mu belli değil
O zaman sen sececeksin kazananlari çekiliş yok tamamdırYazdım zaten dost 1 adım daha yapacağım diye takip etmeyen adam başlığa göre direk bitti yazıyor size benim konum mu onun konusu mu belli değil
O kadar hakim değiliz kusura bakmakonu başlığı 4 kişiye 500 tl olursa, gelirse çekilişe taşınır konu dostum
100 mesajlı üye de değil bunu yapan
konular nereye açılır bilginiz yok mudur
Adam takmıyor ki
Haydi maça yoğunlaşalım haydiO kadar hakim değiliz kusura bakma
dostum doğru alanlara açarsan başlığı kimse şaşırmazYazdım zaten dost 1 adım daha yapacağım diye takip etmeyen adam başlığa göre direk bitti yazıyor size benim konum mu onun konusu mu belli değil
Sorun değil moral bozmadan kuponu getirelimO kadar hakim değiliz kusura bakma
3-4 hadi bakalım zverevevevevev 5-5 yap macı
Rolling e taşınsın en iyisi sende rahatla benceYazdım zaten dost 1 adım daha yapacağım diye takip etmeyen adam başlığa göre direk bitti yazıyor size benim konum mu onun konusu mu belli değil
Kaybol git asabimi bozma benim her yerde sorunsun ya gelme konularimaAdam takmıyor ki
Başkan sorunu halletmeye çalışıyor sen kupon paylasiyonKaybol git asabimi bozma benim her yerde sorunsun ya gelme konularima