- 3,481
- 950
- 113
İnş çıkar çok ama çok fazla ihtiyaç var dostSadece roll takip ettigi icin nereden bilsin
İnş çıkar çok ama çok fazla ihtiyaç var dostSadece roll takip ettigi icin nereden bilsin
O anlamda sormadım adam ev alması lazım falan dedi o yüzden sordum ayrıca sadece bugün roll açmadım iğnelemenin mantığı varmıSadece roll takip ettigi icin nereden bilsin
2 şer servis atıyorlar sırayla kazananı belirlemek için5-3 oldu puanlar napio bunlar taş makas kağıt mı yapıo maç bitsin diye![]()
2.set kazananı ev 1.03 oldu zaten sürpriz de gelse iyiyidi2 şer servis atıyorlar sırayla kazananı belirlemek için
Penaltılar gibi düşünebilirsin brom
Çok zor kaybetmesi zaten bu 6-6 olduktan sonra genelde güçlü olan şans tanımıyor2.set kazananı ev 1.03 oldu zaten sürpriz de gelse iyiyidi
Bak bilen adam nasıl anlıyor sürpriz oynadığımi sen neyi bekliyoz yazıyon 500 tl kurtaracaksa seni gondereyim şimdi2.set kazananı ev 1.03 oldu zaten sürpriz de gelse iyiyidi
Devri daim olsun dost onu takma miktarı azsa azdır inş diye umuyorumSürpriz oynamıştım 2-1 biter diye o lose oldu. O yüzden kazanmasını istedim
AynenDevri daim olsun dost onu takma miktarı azsa azdır inş diye umuyorum
Tamamdır yaz bana hocam@GOKAYBET seç 4 kisi İnan yaz bana gondereyim sana reis
kim la o bi dövelim çok kişiyiz bi meydan dayağı :dBak bilen adam nasıl anlıyor sürpriz oynadığımi sen neyi bekliyoz yazıyon 500 tl kurtaracaksa seni gondereyim şimdi
.Devri daim olsun dost onu takma miktarı azsa azdır inş diye umuyorum
Sec knkTamamdır yaz bana hocam
Hadi reis sendeyiz@GOKAYBET sendeyiz usta
Gelseymiş iyi tutarmış