- 19,800
- 4,164
- 113
Son yalaka senden iyiside yok bu alemde trikkSon roll bükücü senden iyisi yok bu alemde
Son yalaka senden iyiside yok bu alemde trikkSon roll bükücü senden iyisi yok bu alemde
Fotoğraftaki sen misin yaşlanmışsın🤣🤣🤣Son roll bükücü senden iyisi yok bu alemde
1kKaç para?
Ben karşılıksız is yapmıyorum aldığım Kim varsa geri veriyorum sorabilirsin ticaretim olduğu kişilere yamyam herifSon yalaka senden iyiside yok bu alemde trikk
Sorma Maziye atti Bizi hayatFotoğraftaki sen misin yaşlanmışsın🤣🤣🤣
yalamanın daliskası kendisi baksana ödül bana çıksın diye bekliyorSon yalaka senden iyiside yok bu alemde trikk
O eski fotoğraftan eser kalmamışSorma Maziye atti Bizi hayat
Kim la o 🤣yalamanın daliskası kendisi baksana ödül bana çıksın diye bekliyor
Burda sakalı kesmis ondan oyle duruyor bence adamı cokertme kumandanım😄😄O eski fotoğraftan eser kalmamış
La adami niye etiketliyip duruyosun
Gayette param var takip bile etmedim tebrik ettim sadece hhwhwyalamanın daliskası kendisi baksana ödül bana çıksın diye bekliyor
Vallahi ben muhabbeti görünce muhabbete dalarım Neyse ben kaçarBurda sakalı kesmis ondan oyle duruyor bence adamı cokertme kumandanım😄😄
Abi çok ama çok ihtiyacım var bana da bir 500 gönderilebilir mi lütfen ya@MaximLestienne
@eminehawk
@ozkancoskun57
@ELPROFOSÖR16
Beyler dmden IBAN iletirseniz sevinirim dışarda kalan yaklaşık 2-3 kişi oldu ama bu 4 arkadaş da tüm konu boyunca bulunmuş rollde itiraz edecek biri olacağını sanmıyorum o yüzden tebrikler. @gangplank kesene bereket dostum
Hayyıııııır sayın yargııııııç, itiraz ediyorum. Nollamaaaz.@MaximLestienne
@eminehawk
@ozkancoskun57
@ELPROFOSÖR16
Beyler dmden IBAN iletirseniz sevinirim dışarda kalan yaklaşık 2-3 kişi oldu ama bu 4 arkadaş da tüm konu boyunca bulunmuş rollde itiraz edecek biri olacağını sanmıyorum o yüzden tebrikler. @gangplank kesene bereket dostum