- 6,458
- 2,622
- 113
@gangplankAbi çok ama çok ihtiyacım var bana da bir 500 gönderilebilir mi lütfen ya
@gangplankAbi çok ama çok ihtiyacım var bana da bir 500 gönderilebilir mi lütfen ya
Abi banada bir 250 TL veya 500 gönlünden geçtiği kadar yollayabilir misin şimdien çok teşekkürler@Daimon kilit konu Won
Hahaha hahaahha reis güldürdün 😄Abi benim de çok ihtiyacım var🤣🤣
🤣 @Fatih3217
Reis banada atamazmisin@Daimon kilit konu Won
@gangplank dm e bekkeniyon@Daimon kilit konu Won
Yanlış anlama buradaki yazanlar için şu an demiyorum genel olarak konuşuyorum şu para koydukları zaman abi çekiyorlar deli oluyorum var ya🤣Hahaha hahaahha reis güldürdün 😄
Abi çok ihtiyacim var be kirma kardesini hahahahaaAbi benim de çok ihtiyacım var🤣🤣
🤣 @Fatih3217
Öyle bir iki tane teneke var abi çekiyor millete Ondan sonra baktı senden hayır yok Sonra klavyeden konuşuyor o yüzden acıma kimseyeAbi çok ihtiyacim var be kirma kardesini hahahahaa
Cok haklısın bende ayni konudan deli oluyorum reis😄Yanlış anlama buradaki yazanlar için şu an demiyorum genel olarak konuşuyorum şu para koydukları zaman abi çekiyorlar deli oluyorum var ya🤣
Tamam Tamam sensinBeni başkaları ile karıştırma para atayım diyene atma demek her baba yiğidin harcı değil Ekli dosyayı görüntüle 987318
o zaman başkalarina sallama kardesim durup dururken baksana sen sohbetine muhabbetineBeni başkaları ile karıştırma para atayım diyene atma demek her baba yiğidin harcı değil Ekli dosyayı görüntüle 987318
Cok haklısın bende ayni konudan deli oluyorum reis😄 Ben artık bir Allah'ın kuluna acımam
Dogru soyluyosun abi haklisinÖyle bir iki tane teneke var abi çekiyor millete Ondan sonra baktı senden hayır yok Sonra klavyeden konuşuyor o yüzden acıma kimseye