- 51,673
- 48,853
- 113
Ödüller gönderildi kesene bereketreis ben kişiye bakmam kim ne yapar forumda bilmiyorum bazıları vardı shellac reis halletti onları uzun zamandır forumda görmüyorum onları zaten çete gibi takılıyorlardı forumda
Ödüller gönderildi kesene bereketreis ben kişiye bakmam kim ne yapar forumda bilmiyorum bazıları vardı shellac reis halletti onları uzun zamandır forumda görmüyorum onları zaten çete gibi takılıyorlardı forumda
Bu ne hızÖdüller gönderildi kesene bereket
Ödüller geldi kesene bereketreis ben kişiye bakmam kim ne yapar forumda bilmiyorum bazıları vardı shellac reis halletti onları uzun zamandır forumda görmüyorum onları zaten çete gibi takılıyorlardı forumda
Bana gelmediÖdüller gönderildi kesene bereket
yeminle kişi seçmedim beğenler arasındanDaha önce vermediğin kişilere vermen adaletli olurdu ama senin paran senin kararın karışamaz kimse hayırlısı olsun
Reis dm kapalı seninakin1996
Ciqlett
Hamzaxaslan
ozkancoskun57
Zalihaan dm lütfen
Boş adamız dost gangbankin muhasebe işlerini hallediyoruzBu ne hız
Bana atReis dm kapalı senin
Sen gel rol açıyorum kazanırsam sana devredeyimBu ne hız
Ben seni tutuyorum kanka yaparsinBoş adamız dost gangbankin muhasebe işlerini hallediyoruzsağolsun dostumuz bizede rol imkanı tanıdı
![]()
Ben ilk 3 teydim beğenide ama hayırlısı senin paran senin kararın dost Allah daha çok versinyeminle kişi seçmedim beğenler arasından
Tamamdır kankaSen gel rol açıyorum kazanırsam sana devredeyim
bolşanzzzSen gel rol açıyorum kazanırsam sana devredeyim
inş sende ödül kazanırsınBen ilk 3 teydim beğenide ama hayırlısı senin paran senin kararın dost Allah daha çok versin
Dikkat et Hacı geçen uyardılar seniaçtır bizede 2-3 kişiyiz 1k değil 200 300 açtır namın yürüsün![]()
Sizin ben abk. Sizin gibi mikroplar yüzünden konu açılmıyor. Dilenci heriflerreis banada bi şans parası verirmisin be 1k fazla , ufacık bişeyler yeter
sıralamaya göre dğil ki reis o nereden çıktı o piti piti yaptım 5 kişi kim çıktıysa onu yazdım :dBen ilk 3 teydim beğenide ama hayırlısı senin paran senin kararın dost Allah daha çok versin
sıkıntı yok reis uyarın için teşekkürler , ne olacaksa olsun artık bıktık , senin geçen günkü halin gibiyimDikkat et Hacı geçen uyardılar seni
Aynn adam oraya post atyı kimse begenemde 10 dk milet sonrdan ayıktıyeminle kişi seçmedim beğenler arasından