- 44,903
- 28,511
- 113
Yeni mi buo slotun aslı ruletten geliyor :d
Yeni mi buo slotun aslı ruletten geliyor :d
Biz devam ederiz kanka senin yerine🤣bu kupon gelsin bari de devam edelim yoksa bitiricem rollü
Ne abiYeni mi bu
A,s hemşoS.a beyler herkese bol sans
bu gelirse 1 maç daha o da gelirse kâr değil ama belli bir kısmı roll bakiyesi olarak dağıtım yapalım 20k yatırım yapmıştım ilk çeyrek üst gelir diye tahmin ediyordum 10k10k ev 22 dep 21 atar aldım dep attı sonra 18k 41e bastık 40ta kaldılarUmarım gelir knk bizde bekliyoruz 😁
Aleyküm selam kardoS.a beyler herkese bol sans
aleyküm selam sağolasınS.a beyler herkese bol sans
Naber agamAleyküm selam kardo
Hadi inşallah aga takipteyizbu gelirse 1 maç daha o da gelirse kâr değil ama belli bir kısmı roll bakiyesi olarak dağıtım yapalım 20k yatırım yapmıştım ilk çeyrek üst gelir diye tahmin ediyordum 10k10k ev 22 dep 21 atar aldım dep attı sonra 18k 41e bastık 40ta kaldılar
Tebrikler dostum şansın dönmüş böyle devam eder umarımbu kupon gelsin bari de devam edelim yoksa bitiricem rollü
Şükür kardom sen nasılsımNaber agam
İnş kurutacaz knk sorma 2 dir kılpayıla gitti awbu gelirse 1 maç daha o da gelirse kâr değil ama belli bir kısmı roll bakiyesi olarak dağıtım yapalım 20k yatırım yapmıştım ilk çeyrek üst gelir diye tahmin ediyordum 10k10k ev 22 dep 21 atar aldım dep attı sonra 18k 41e bastık 40ta kaldılar
Iyiyim agam sagolasinŞükür kardom sen nasılsım