- 10,329
- 7,897
- 113
siteden 3 saattir çekim bekliyordum sonra ödendi yaptılar gelmedi işlem geçmişi felan istediler onları yolladım onun kontrolü de 1 saat sürer diyorlarNoldu hayırdır?
siteden 3 saattir çekim bekliyordum sonra ödendi yaptılar gelmedi işlem geçmişi felan istediler onları yolladım onun kontrolü de 1 saat sürer diyorlarNoldu hayırdır?
Kaç TL kisiteden 3 saattir çekim bekliyordum sonra ödendi yaptılar gelmedi işlem geçmişi felan istediler onları yolladım onun kontrolü de 1 saat sürer diyorlar
Ödenir la dost zaman alır amakafam karıştı allah çarpsınsinirim tavan zaten
Operasyonlardan sonra araci firma isi de ele ayaga dustu herhalde sacma sapan sorunlar yasatiyorlar milletesiteden 3 saattir çekim bekliyordum sonra ödendi yaptılar gelmedi işlem geçmişi felan istediler onları yolladım onun kontrolü de 1 saat sürer diyorlar
yav acele lazım diye ufak miktar yatırımın üzerine cıkıp cekim verdim bu gidişle 10 yıl sonra ödeyecekler acele var yaÖdenir la dost zaman alır ama
Tebrikler dostum daim olsun sürekli yardımlarınin karşılığı valla dün son adımda patladım çok iyi olacaktı gelse ama attıktan sonra o kdar dua ettim ki sana işin gücün rast gitsinHerkese bol şanslar..
Site ödemiyor mu dostumbüroların sıkıntıları bitmiyor ki
ödüyorSite ödemiyor mu dostum
Hangi sitesiteden 3 saattir çekim bekliyordum sonra ödendi yaptılar gelmedi işlem geçmişi felan istediler onları yolladım onun kontrolü de 1 saat sürer diyorlar
Belge mi istedi nolduödüyor
Tamamdır dostum sıkıntı oldu zannettimödüyor
Bol şans dostumAEK maçı kazanır. (Uzatmalar hariç) - FC Nordsjaelland ile kombine yaptım 2-0 önde şuan da
Bol şansAEK maçı kazanır. (Uzatmalar hariç) - FC Nordsjaelland ile kombine yaptım 2-0 önde şuan da
3 de kapanır 13de yeter ki biz sayı atalımAEK maçı kazanır. (Uzatmalar hariç) - FC Nordsjaelland ile kombine yaptım 2-0 önde şuan da