- 23,149
- 7,833
- 113
Bo lsansss
Bol şanslarBı adım daha deneyelim
Geldiii ahahahaBirini atsa tamam
Basarirsam roll sende ✋🏾Geldiii ahahaha
Knk müşteri var yazacam geç kalmam ama takipteyimBasarirsam roll sende ✋🏾
Eyvallah dost kastı bir durum söz konusu değil ben tanıdık tanimadik herkesin mesajını cevaplarım bir taraftan iş bir taraftan rol dağıtım herşey birbirne karışıyor içinden çıkamıyorum kusura bakma lütfenYok dost ben herkes değilim haberin olsun. Sadece söyleyim dedim ben hayatta tavır almam dostumsun bil
Bu da gelirse devam edelim bı maç yok zaten doğru düzgün bunu bekleyelimBı adım daha deneyelim
Estağfurullah biliyorum sıkıntı yok cansinEyvallah dost kastı bir durum söz konusu değil ben tanıdık tanimadik herkesin mesajını cevaplarım bir taraftan iş bir taraftan rol dağıtım herşey birbirne karışıyor içinden çıkamıyorum kusura bakma lütfen
TebriklerGeldi be 😍😍
En iyisi böyle işte parasiz olunca dm derdin yok kimse hal hatirda sormuyor sakın sakin takiliyoruzEstağfurullah biliyorum sıkıntı yok cansin
Nasılsın dost hayat nasılEyvallah dost kastı bir durum söz konusu değil ben tanıdık tanimadik herkesin mesajını cevaplarım bir taraftan iş bir taraftan rol dağıtım herşey birbirne karışıyor içinden çıkamıyorum kusura bakma lütfen
Öyle malesefEn iyisi böyle işte parasiz olunca dm derdin yok kimse hal hatirda sormuyor sakın sakin takiliyoruz![]()