Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Gannicus | Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,912
6,820
113
Dostlar 6 kişiyiz çekiliş yapayım 2 kişiye 250-250 vereyim siz de roll yapın başarılı olursanız görürsünüz birbirinizi. Fazla vermek isterdim yarın kredi odiycem inanın cebimde kuruş yok ayın 5inde maaş alacam onu bekliyordum. Ayın 5inde ödül cikmayanlari roll açınca etiket atacam başarılı olursam konuda olup olmasın görecem haberiniz olsun. Ayın 5i maaş alacam başarılı roll olana kadar devam illaki sizi görürüm emin olun beni tanıyan bilir

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,749
37,768
113
Dostlar 6 kişiyiz çekiliş yapayım 2 kişiye 250-250 vereyim siz de roll yapın başarılı olursanız görürsünüz birbirinizi. Fazla vermek isterdim yarın kredi odiycem inanın cebimde kuruş yok ayın 5inde maaş alacam onu bekliyordum. Ayın 5inde ödül cikmayanlari roll açınca etiket atacam başarılı olursam konuda olup olmasın görecem haberiniz olsun. Ayın 5i maaş alacam başarılı roll olana kadar devam illaki sizi görürüm emin olun beni tanıyan bilir
Kımdeyse şans ona cıksın

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,909
49,129
113
Kesene bereket emeğine sağlık dost ne çekiliş yapacaksın dost gönder işte biri @SüperMario biri @halil889*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...