- 25,925
- 6,856
- 113
Ses tuşu sıkıntı dost basmıyor ekran alamadım şüphen varsa benden ayıp 🤔Bu nasıl rol la rakam yok kupon yok sanal rol mu yapiyorsunuz![]()
Ses tuşu sıkıntı dost basmıyor ekran alamadım şüphen varsa benden ayıp 🤔Bu nasıl rol la rakam yok kupon yok sanal rol mu yapiyorsunuz![]()
Bende şaşırdım dedim kupon yokBu nasıl rol la rakam yok kupon yok sanal rol mu yapiyorsunuz![]()
Bır ara 4 tü oran ıyı geldıBareme 5 düşük dediniz 210 çıktı 😁😁🥳
La yok espirisine takıldım dost tebrikler bu arada sıradaki rolcu benim herhaldeSes tuşu sıkıntı dost basmıyor ekran alamadım şüphen varsa benden ayıp 🤔
Syqgilar Osman dost hoşgeldinBende şaşırdım dedim kupon yok
bro 201 almıstın 195 di açtıgımdaBareme 5 düşük dediniz 210 çıktı 😁😁🥳
Eyv kral baş tacisin 2. Kuponda dahil olduk bakalım nasıl olcak ne attılar her izlediğim maç gol yagmuru takip ettigim basket sayı yağmuru oluyor bugün mübarek bı kendimize iyi gelemedikSyqgilar Osman dost hoşgeldin
Kısmet dost yazı turaLa yok espirisine takıldım dost tebrikler bu arada sıradaki rolcu benim herhalde![]()
Olur inşallah dur bakalım nasipEyv kral baş tacisin 2. Kuponda dahil olduk bakalım nasıl olcak ne attılar her izlediğim maç gol yagmuru takip ettigim basket sayı yağmuru oluyor bugün mübarek bı kendimize iyi gelemedik
Bize dik gelir o zamanKısmet dost yazı tura
Valla 80k lazım bı bizde yürümedi şu gemi ya kralOlur inşallah dur bakalım nasip
DjdjdjdkdkdkxkxBize dik gelir o zaman![]()
Oyna kral güzel maçAğalar e futbol maçı var shone-agueero diye iki lavuk. Son maçları bugün. Bu ikisinin maçları üst oluyor genelde. 4.5 üst oranı 2.10 gelir diye düşünüyorum