- 49,639
- 37,695
- 113
Icınden gelenı oyna reisAğalar e futbol maçı var shone-agueero diye iki lavuk. Son maçları bugün. Bu ikisinin maçları üst oluyor genelde. 4.5 üst oranı 2.10 gelir diye düşünüyorum
Icınden gelenı oyna reisAğalar e futbol maçı var shone-agueero diye iki lavuk. Son maçları bugün. Bu ikisinin maçları üst oluyor genelde. 4.5 üst oranı 2.10 gelir diye düşünüyorum
Dost biz anlamyiz ki öyle entel seylerden klasik düz topcuyuz bizAğalar e futbol maçı var shone-agueero diye iki lavuk. Son maçları bugün. Bu ikisinin maçları üst oluyor genelde. 4.5 üst oranı 2.10 gelir diye düşünüyorum
bol şansAğalar e futbol maçı var shone-agueero diye iki lavuk. Son maçları bugün. Bu ikisinin maçları üst oluyor genelde. 4.5 üst oranı 2.10 gelir diye düşünüyorum
Ya girer ya girmezDost biz anlamyiz ki öyle entel seylerden klasik düz topcuyuz biz![]()
2 ye düştüBaşka maç yok güzel Arjantin ligi maçı var başka baktığım. İki per üst olmuş şimdi kararsız kaldım e futbol deneyim diyorum güvendiğim iki lavuk
Büyük para dost umarım kazanırsın bizede 8 k lazım acilValla 80k lazım bı bizde yürümedi şu gemi ya kral
Bolsans- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
Şu maça 4 üst aldım bakalım
Oynamıştır dost aklı kaldıysa sonu gekirBaşladı oynadiysan
Bol sans- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
Bol sans- YouTube
O dediği 1 olduOynamıştır dost aklı kaldıysa sonu gekir