- 25,912
- 6,820
- 113
3-4 kişi var. 1 adım daha yapsam 2 kişiye 250-250 atarım çekiliş olur ya da siz aranizda karar verirsinizTakip edene mi veriyon yoksa kendi kafana göre mi dostum
3-4 kişi var. 1 adım daha yapsam 2 kişiye 250-250 atarım çekiliş olur ya da siz aranizda karar verirsinizTakip edene mi veriyon yoksa kendi kafana göre mi dostum
Takip edenlerin içinden kafasına göre dost adildir dostumuzTakip edene mi veriyon yoksa kendi kafana göre mi dostum
Bı adım daha at kral eşit bir şekilde bol 3 4 kişiye nasıl olur kimsenin gönlü kalmaz3-4 kişi var. 1 adım daha yapsam 2 kişiye 250-250 atarım çekiliş olur ya da siz aranizda karar verirsiniz
Seç kafana göre sıkıntı yok3-4 kişi var. 1 adım daha yapsam 2 kişiye 250-250 atarım çekiliş olur ya da siz aranizda karar verirsiniz
Gerçek bşey oyna istersen bilgisayara kalmaDallas Lakers cyber maçı 53.5 üst alsam mı?? İki periyot ta üst olmuş maç kafa kafaya. Ne zaman cyber alsam hep yattık ama başka maç yok
Dost miktar fazla yok o yüzden ayıp olur 2 kişi roll yapar diğer 2-3 kişiyi görürBı adım daha at kral eşit bir şekilde bol 3 4 kişiye nasıl olur kimsenin gönlü kalmaz
E futboldan yuruDallas Lakers cyber maçı 53.5 üst alsam mı?? İki periyot ta üst olmuş maç kafa kafaya. Ne zaman cyber alsam hep yattık ama başka maç yok