- 1,762
- 394
- 83
Tebrikler reis 😃
Seni ilk defa görüyorum ama senden başka da takipleyen yok gelirse sana roll actiririm ✋🏽😉Tebrikler reis 😃
Eywallah reisim uzun zamandır burdayım ben sürekli denk geliyoruz lazistan rolinden falan 😃Seni ilk defa görüyorum ama senden başka da takipleyen yok gelirse sana roll actiririm ✋🏽😉
Uzun zaman dediğin lazistan rolü 2 saatlik roll ben genel anlamda demiştim. 😁😁Eywallah reisim uzun zamandır burdayım ben sürekli denk geliyoruz lazistan rolinden falan 😃
Haaa genel anlammdada burdayım reis her zaman 😅 denk gelmemişizUzun zaman dediğin lazistan rolü 2 saatlik roll ben genel anlamda demiştim. 😁😁
@butragueno yer varsa bunada yer açıver 😉Uzun zaman dediğin lazistan rolü 2 saatlik roll ben genel anlamda demiştim. 😁😁
HG kanka 😃Bol sans
Alarmı kuraydın bari 🤣🤣Hos bulduk
Anma adini sinirim hopluyor@butragueno yer varsa bunada yer açıver 😉
Gecmis olsun kral umarim eski gucune gelirsin@butragueno yer varsa bunada yer açıver 😉
Yanlış anlaşıldı galiba @Gannicus dedim rollde yer varsa butrgenoya yer acıver dicektşm 😉Anma adini sinirim hopluyor![]()
Konu açılmadan takip olmadan adamı belirlemisin vay be. 🤔Bana verecek roll bende @sinansrml63 e devredeyim nere kadar gidersek
Hee jojo koddan 165 cikti kanka ona odaklandim simdi puhhaYanlış anlaşıldı galiba @Gannicus dedim rollde yer varsa butrgenoya yer acıver dicektşm 😉
Kendin demedinmi reis sana devredeyim diye neyse sıkıntı yok gerek yok kral ben devam edersek diye söyledimKonu açılmadan takip olmadan adamı belirlemisin vay be. 🤔