- 21,809
- 6,929
- 113
Doğrudur yoldan geçenleri çeviriyorlarvalla 3. çeyrek laneti mi şikesimi var bişey umarım olmaz ben hep korkarım 3. çeyrekten sanki başka adamlar oynuyor gibi ya atmıyolar yada absürt atıyorlar
Doğrudur yoldan geçenleri çeviriyorlarvalla 3. çeyrek laneti mi şikesimi var bişey umarım olmaz ben hep korkarım 3. çeyrekten sanki başka adamlar oynuyor gibi ya atmıyolar yada absürt atıyorlar
ama tabi ben burdayım o yüzden bu adımıda içeri alcaz yani panik yok dostlarvalla 3. çeyrek laneti mi şikesimi var bişey umarım olmaz ben hep korkarım 3. çeyrekten sanki başka adamlar oynuyor gibi ya atmıyolar yada absürt atıyorlar
😂😂😂😂Doğrudur yoldan geçenleri çeviriyorlar
3 te biten seri varmı basketteSon macmis galiba la bu seri 2 2 diyo
Kotuyu cagirdin awk yatarsaihale sende soliyim 😁valla 3. çeyrek laneti mi şikesimi var bişey umarım olmaz ben hep korkarım 3. çeyrekten sanki başka adamlar oynuyor gibi ya atmıyolar yada absürt atıyorlar
var tabi mk 4 maç oynamışlar bu son maç3 te biten seri varmı baskette
Valla acip bkmak lazim3 te biten seri varmı baskette
Neyi açıp bakıcazValla acip bkmak lazim
benle ne alakası var hocam ya benmi oynuyom 3 numarada. yani aslında basketi iyi oynarımda konumuzla alakası yokKotuyu cagirdin awk yatarsaihale sende soliyim 😁
Sana cay icme seni bozuyor dedik kac kerevar tabi mk 4 maç oynamışlar bu son maç
Neyi acabiliyosan onu bro 😁Neyi açıp bakıcaz
Konuyu takibi bırakır mısınbenle ne alakası var hocam ya benmi oynuyom 3 numarada. yani aslında basketi iyi oynarımda konumuzla alakası yok
ilk yorum benim kardeşim bilmem anlatabildimmiKonuyu takibi bırakır mısın
Üstün başarı👏🏻👏🏻ilk yorum benim kardeşim bilmem anlatabildimmi
#şellak #daymın bunu alalım burdanÜstün başarı👏🏻👏🏻