- 25,879
- 6,812
- 113
Demin ki rollde son adımda patladik. @butragueno dost sana roll parası atayım. 3 adım yap kazanç saglarsan @Beşiktaş @osmanarslan72 ve @Danger38 şans parası atarsın ✋🏾 kendim yapınca olmuyor 🥹🥹 burdan yaparsın
Tmm dost yaparizDemin ki rollde son adımda patladik. @butragueno dost sana roll parası atayım. 3 adım yap kazanç saglarsan @Beşiktaş @osmanarslan72 ve @Danger38 şans parası atarsın ✋🏾 kendim yapınca olmuyor 🥹🥹 burdan yaparsın
Bol şans1
Gelirse belirtilen kisilere ulasiriz Ekli dosyayı görüntüle 677361
Ev full tripte şansima sokam1
Senin takım 3 tane peşpeşe attı la 3lükEv full tripte şansima sokam
Bol şans fazladan ekleme oluyor mu1
Ondan once ev atti 4 taneSenin takım 3 tane peşpeşe attı la 3lük
Dep atması gerekirken boş geçti ev attı olmadı 🥹Ondan once ev atti 4 tanedepin atmasi. Normal ev degisik
Yattik dost sacma bultende belliydiBol şans fazladan ekleme oluyor mu
Sağlık olsun 1 sayıdan gittiOndan once ev atti 4 tanedepin atmasi. Normal ev degisik
3 la yedi birde 2 likSağlık olsun 1 sayıdan gitti
Aw basketcileriYattik dost sacma bultende belliydi
İstersen bende yaparim sans parasi atilirsa dostDemin ki rollde son adımda patladik. @butragueno dost sana roll parası atayım. 3 adım yap kazanç saglarsan @Beşiktaş @osmanarslan72 ve @Danger38 şans parası atarsın ✋🏾 kendim yapınca olmuyor 🥹🥹 burdan yaparsın
Hadi bol sans dost gelsin bakalimDeminki giden rolden 75 kayıp bonusu aldık 3 baskette katladik devamm
Üstte yazan kurallar geçerli. Listede 4 kişi var ✋🏾
Bitti dost sonuncu bu kayıp bonusuİstersen bende yaparim sans parasi atilirsa dost
Deminki giden rolden 75 kayıp bonusu aldık 3 baskette katladik devamm
Bol şansDeminki giden rolden 75 kayıp bonusu aldık 3 baskette katladik devamm