- 47,022
- 9,421
- 113
Yalan söyleme şimdi bi o kadarda yerin altında vardır 😀Rakamı yazmadım millet büyük sanmasın diye biz küçük oyuncuyuz sjsjsj
Kac gundur beraber roll takıp ettık yoldas ıyı gununde goruyorumkı kalabalıklaamıs burası puajajRakamı yazmadım millet büyük sanmasın diye biz küçük oyuncuyuz sjsjsj
Yok bee hep kendi yagımızda kavruluyoruzYalan söyleme şimdi bi o kadarda yerin altında vardır 😀
O değilde 8.8 duyan geldi forumun zengini ilan edildin az önceYok bee hep kendi yagımızda kavruluyoruz
Bakma sen millette para varda gostermiyolar insanlar konu açmaya korkuyorO değilde 8.8 duyan geldi forumun zengini ilan edildin az önce
Aslında öyle olmak lazım en mantıklı yol o görünüşten dolayıBakma sen millette para varda gostermiyolar insanlar konu açmaya korkuyor
Tebrikler kac kişi kaybetti rollu ,bir kişi kazanmış sonundaBakma sen millette para varda gostermiyolar insanlar konu açmaya korkuyor
Bizde elimize 3 kuruş geçince konu açıyoruz oda gidiyorBakma sen millette para varda gostermiyolar insanlar konu açmaya korkuyor
Pirana gibi saldırıyorlar en iyisini yapıyorlar vallaAslında öyle olmak lazım en mantıklı yol o görünüşten dolayı
Bugünde her gün olduğu gibi kasa kazandıTebrikler kac kişi kaybetti rollu ,bir kişi kazanmış sonunda
Kasa dedin de gece kasadan 40k alıp 500k yaparsam dagitcam diyen eleman geldi, onun kasa kazanamadı patron dikti elemanı sanirkmBugünde her gün olduğu gibi kasa kazandı
Pirana mı iyimiş kan emici vampirlerde var meselaPirana gibi saldırıyorlar en iyisini yapıyorlar valla
Ben pırasayi sahiplendimPirana mı iyimiş kan emici vampirlerde var mesela
+1Ula ferdi mesajlara gülücük atıyorsun millet yaka silkiyor senden sen hala saklabanlik pesindesin abisi. Her konu açani kupon paylasani kazananı darliyorsun senin gibi 2-3 kişi daha var. Birsuru rollerden ödül alıyorsunuz 1 konu açmıyorsunuz sonra millet roll açmaya korkar oluyor. Olur tabi haklılar. Siz de beklemeye devam edin
Acaba kimden bahsetti bebeğim bi aynaya bak gel hele hahahaaha 88k vurmuşsun diye duydum dovvvvuu bu 😂😂😂Bakma sen millette para varda gostermiyolar insanlar konu açmaya korkuyor
Konu biraz daha açık kalırsa 8den 88 değil de 888 e çıkacak gibi shsjsjAcaba kimden bahsetti bebeğim bi aynaya bak gel hele hahahaaha 88k vurmuşsun diye duydum dovvvvuu bu 😂😂😂
Orti roll ? Dağıtım fifity fifty ?Konu biraz daha açık kalırsa 8den 88 değil de 888 e çıkacak gibi shsjsj