Numara ayninbenim numara dost guncell adreisniz numaraniz guncellenmiatir diye garanti ariyorum hesap olmadigi icin baglanamiyorum ne yapmam laizm sikayette bulunacamBüyük ihtimalle numarayı verirken 1 rakam yanlış yazıldı oda sana denk geldi
Bunu naisl sikayet edecemNumaranı yanlışlikla vermiştir bana da İstanbulda bı hastanenin kadın doğum randevu mesajları geliyor
Ara bankayı görüş müşterisine ulaşırBunu naisl sikayet edecem
Dostum diyorum ki kadın numara verirken bir numarayı yanlış yazmıştır temsilci oda senin numarana denk gelmiştir yinede şubeye git eğer tedirginswnNumara ayninbenim numara dost guncell adreisniz numaraniz guncellenmiatir diye garanti ariyorum hesap olmadigi icin baglanamiyorum ne yapmam laizm sikayette bulunacam
Arkadasin tc ile baglandim esra cosar sein numarani ikinci numara olarak talep etmis dedi tanimiyorum dedim sahisi dedim askeri personelim yada pazartesi gunu hem garantinin hem esra cosar hakkinda yaparim dedim sikayet acacm 3 gun icindr slinir dedi bilmiuorum bunlar bizi nerde buluyirDostum diyorum ki kadın numara verirken bir numarayı yanlış yazmıştır temsilci oda senin numarana denk gelmiştir yinede şubeye git eğer tedirginswn
Aradim dostum sikayet talebi aldi 3 is gununde kaldiracak dedi anlamdigim ek numara olarak vermis diyor diyorum ek olarak versin onay kodu gelmeden nasil hesabi onaylayiyorsunuz sorumluluk size ait dedimsen yine garantiyi müşteri hizmetlerini ara da popoya patlamasın başkan
Hesap açma falan yoktur zaten hocam bankalar bazı durumda soruyor size ulasilmamasi durumunda ikinci bir numara yazalım diye o da senin numarayı vermiştir bir iki numara yanlış söylemiştir sana denk gelmiştirAradim dostum sikayet talebi aldi 3 is gununde kaldiracak dedi anlamdigim ek numara olarak vermis diyor diyorum ek olarak versin onay kodu gelmeden nasil hesabi onaylayiyorsunuz sorumluluk size ait dedim
Oda olabilirde ama mesaj bilgilendirme her mzan ilk numara gelir bende iki numara kullanıyorum her bankadada iki numaram kayirli ek olarak verdigim numara bilgilendime gelmiyor gene aradik isi saglama alalim deidkHesap açma falan yoktur zaten hocam bankalar bazı durumda soruyor size ulasilmamasi durumunda ikinci bir numara yazalım diye o da senin numarayı vermiştir bir iki numara yanlış söylemiştir sana denk gelmiştir