- 1,679
- 1,625
- 113
Sağol brom karşılıklı, bu forumun en eskilerindenim diğer hesabımı kendim kapattırmıştım bu nikle devam ondan dolayıaga su forum da seni de seviyorum
Sağol brom karşılıklı, bu forumun en eskilerindenim diğer hesabımı kendim kapattırmıştım bu nikle devam ondan dolayıaga su forum da seni de seviyorum
Uykusuz nasıl bitecek bakalım bugün deseneyok res 7.30 da iş başı yapacağım uyumadik bu gece de![]()
efendi birisin kankamSağol brom karşılıklı, bu forumun en eskilerindenim diğer hesabımı kendim kapattırmıştım bu nikle devam ondan dolayı![]()
ogleden sonea izin alasim varUykusuz nasıl bitecek bakalım bugün desene
Vallahi uykusuz kaldığım zamanlarda bende mutlaka izin alırdım 😂ogleden sonea izin alasim var
bunaldim biraz kanka korona yüzünden memlekete de gdemiyoruzVallahi uykusuz kaldığım zamanlarda bende mutlaka izin alırdım 😂
Mesleğin zor kanki, Allah kolaylık versinbunaldim biraz kanka korona yüzünden memlekete de gdemiyoruz
alıştım kanka be 14 ay olduMesleğin zor kanki, Allah kolaylık versin
Sen farklı arayışlar içindesin ama sakın bırakma işini, işine sahip çık. Aynı hataya ben düştüm ve üç aydır işsizim iş bulmak çok zoralıştım kanka be 14 ay oldu![]()
başkan 2 maç min 1.80 dedi canlı destek3 mac min 1.80 sonra istedigin gibi oyna bro. Aksama oyna guzel maclar var
nasip knkamSen farklı arayışlar içindesin ama sakın bırakma işini, işine sahip çık. Aynı hataya ben düştüm ve üç aydır işsizim iş bulmak çok zor
Öyle zatenbaşkan 2 maç min 1.80 dedi canlı destek
ben sigir gibi 3 mac yazmistim 🤣 gerci ucude geldi yabaşkan 2 maç min 1.80 dedi canlı destek