- 5,490
- 2,375
- 113
ne fakir adamlariz ya isten çıkmak istiyorum ankarada is bulabilirmiykm acaba yardimci olacak biri çıkarmi ki
Nie cikmak istiyon brom zaten is yok otur oturdugun yerdene fakir adamlariz ya isten çıkmak istiyorum ankarada is bulabilirmiykm acaba yardimci olacak biri çıkarmi ki
kanka sağlıkci olduğum için heryer sağlıkxi arıyor bakarsın forumda ozel hastanede sozu geçen biri çıkar da oluverirNie cikmak istiyon brom zaten is yok otur oturdugun yerde
Atama filan yokmu ya kpsskanka sağlıkci olduğum için heryer sağlıkxi arıyor bakarsın forumda ozel hastanede sozu geçen biri çıkar da oluverir![]()
yok aga malesef oldu bi ara çekilişle çıkmadıAtama filan yokmu ya kpss
Ins olur bi gun brom ozelde vercekleri tas catlasin 3k yayok aga malesef oldu bi ara çekilişle çıkmadı
ozel hastaneler yine nobet mobetle 3.600 verseler giderimdeIns olur bi gun brom ozelde vercekleri tas catlasin 3k ya
1.80 noldu sendw de mi varBeyler bu betasusun çevrim şartı nedir
Aynen bendede var varsa maç Verde oynayim ben hiç bilmiurom1.80 noldu sendw de mi var
ozelrden yazAynen bendede var varsa maç Verde oynayim ben hiç bilmiurom
3 mac min 1.80 sonra istedigin gibi oyna bro. Aksama oyna guzel maclar varAynen bendede var varsa maç Verde oynayim ben hiç bilmiurom
Sıkıntı orda ya hiç anlamıyorum spordan3 mac min 1.80 sonra istedigin gibi oyna bro. Aksama oyna guzel maclar var
halledecrmmSıkıntı orda ya hiç anlamıyorum spordan
vay be ben cekrmedomBu Asus bana da iki kere ekledi ikisinden de çektim, ilk gün eklediler bir de iki sefer 😂
İkisini de çektik ama başka bir büroya hediye ettik 😂😂vay be ben cekrmedom
yok res 7.30 da iş başı yapacağım uyumadik bu gece deNöbette misin bro, kolay gelsin
aga su forum da seni de seviyorumNöbette misin bro, kolay gelsin