Ödemiyor battı Gitti bosveryav bu siteye bir ben mi giremiyorum. 2 gundur mavi ekranda kaliyor
Ödemiyor battı Gitti bosveryav bu siteye bir ben mi giremiyorum. 2 gundur mavi ekranda kaliyor
Yok üstad 6100 küsüre cikdim canli destege baglandim tamam sorun tok dedi cekim verebilirsin dedi cekim verdim 4803 cevrim var iptal etti çekimiŞimdi ödeme alan yokmu
Site odemıyorBen bakiyeyi 13k yaptım 1k çekim verdim gece hala gelen giden yok canlıda çekiminin tarafımızca onaylandi gönderim aşamasında yogunluk var diyor en kısa sürede gönderim olucak diyor
Böyle sorun yaşayan varmı ya
Cidden mi herkese mi bu şekilde diyorSite odemıyor
bakma sen ona çoğu kişininki ödendiCidden mi herkese mi bu şekilde diyor
bakma sen ona çoğu kişininki ödendi
Ne kadar sürede ödedi böyle geç mi ödedibakma sen ona çoğu kişininki ödendi

Çok doğru bir sözgelirse ekime gelmezse de gelmemiştir cimere yazacak halimiz yok🤠Ekli dosyayı görüntüle 953984
yani ben bu sözü hiç bir yerde görmedim bu nasıl bir söz abi@Dilara27d 5.22 gelirse ekime gelmezse de gelmemiştir cimere yazacak halimiz yok🤠Ekli dosyayı görüntüle 953984
yok böyle birşeyyani ben bu sözü hiç bir yerde görmedim bu nasıl bir söz abi
Benimki gece 3 den beri bekliyor aynı şekilde gidip de yazmadım cimere filan gelmezse hayrıma aç karınlarını doyursunlar napalim@Dilara27d 5.22 gelirse ekime gelmezse de gelmemiştir cimere yazacak halimiz yok🤠Ekli dosyayı görüntüle 953984
biz yakarsak söndüremezler kardeşş ben yazınca destanda olur roman da olur söz de olur sende yaz bir yere lazım olunca kullanırsın telif hakkı bende ama ona göre kardeşşyani ben bu sözü hiç bir yerde görmedim bu nasıl bir söz abi
dost var düşman var bu konuyu detaylı bir şekilde özelden instadan konuşalım bi hürmüz boğazı kadar önemli mesele @Dilara27dBenimki gece 3 den beri bekliyor aynı şekilde gidip de yazmadım cimere filan gelmezse hayrıma aç karınlarını doyursunlar napalim
Konuşulacak bişey yok bence adamlar iptal etmiş tekrar çekim ver 7 saat daha bekletelim diyorlar galiba yine verin çekim dedidost var düşman var bu konuyu detaylı bir şekilde özelden instadan konuşalım bi hürmüz boğazı kadar önemli mesele @Dilara27d
Kasa 5 bin olunca mı yoksa 5 bin liralık çevrim yapınca mı?Konuşulacak bişey yok bence adamlar iptal etmiş tekrar çekim ver 7 saat daha bekletelim diyorlar galiba yine verin çekim dedi
Kasa 5 bin olunca mı yoksa 5 bin liralık çevrim yapınca mı?dost var düşman var bu konuyu detaylı bir şekilde özelden instadan konuşalım bi hürmüz boğazı kadar önemli mesele @Dilara27d