Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Gazzino 500 TL Deneme Bonusu

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,520
1,577
113
Site şu an aktif 645 de bilgi

ozgur65

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3
2
3
gazzino644.com

500₺ nakit deneme bonusundan her üye sadece 1 kez yararlanabilir.

· Bonustan yararlanabilmeniz için ilk defa kayıt olmanız gerekmektedir. Bu promosyonun 5 kat çevrim şartı bulunmaktadır.

· Bonus bakiyenizi 5.000 ₺ yapmanız ardından minimum ve maksimum 1,000₺ çekim işlemi yapabilirsiniz. Deneme bonusu ile sadece kendi banka hesabınıza Havale/Eft yöntemleri ile çekim işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

· Sadece slot alanında geçerlidir. Deneme bonusu aktif edilebilmesi için GSM onayı olması gerekmektedir. Aksi halde bonus alınamayacaktır. Ayrıca aynı IP üzerinden birden fazla kayıt işlemi gerçekleştirilirse deneme bonusu alınamaz.

· Sitemize başarılı şekilde kayıt olmanız ardından bonus talep et butonunu kullanarak deneme bonusunu alabilirsiniz.

· Deneme bonusu kullanım süresi 7 Gündür. Bu süre içerisinde gerekli şartlar sağlanmadığı taktirde bonus ve bonustan elde edilen kazançların tamamı sıfırlanır.

· Genel bonus kuralları geçerlidir.Güncel bonus kurallarını takip etmek üyelerimizin sorumluluğundadır.

· Gazzino, sebep göstermeksizin ilgili promosyon ve kurallarını değiştirme, kötüye kullanımda iptal hakkını saklı tutar.

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,538
19,636
113
Gece çekimden 2 saat sonra sitede onaylandı dedi canlıya bağlandım yeni ödenmiş 15_20 dakika arayla hesabınızı kontrol edin dendi, belki 3_4 kez bağlandım banka hesap ekstre görüntü bile istediler, onaylandı yazıyor çekim ödedik diyorlar ama hesabıma gelen giden olmadı şimdi yine bağlandım 09:00 dan sonra bağlsnın dediler

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
70,388
37,071
113
Gece çekimden 2 saat sonra sitede onaylandı dedi canlıya bağlandım yeni ödenmiş 15_20 dakika arayla hesabınızı kontrol edin dendi, belki 3_4 kez bağlandım banka hesap ekstre görüntü bile istediler, onaylandı yazıyor çekim ödedik diyorlar ama hesabıma gelen giden olmadı şimdi yine bağlandım 09:00 dan sonra bağlsnın dediler
Bu heroban geçerli mi bu Bonus

aydinci1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,130
268
83
Enpara ve Qnb ile 2 kere reddedildi ziraate çektim ödendi

SaHgEc