- 3,687
- 2,344
- 113
Beyler gece 00:05te İstanbul’dan Muğla/Dalaman a gideceğim Oradan Marmaris’e en uygun şekilde nasıl giderim taksiye o kadar vermek istemiyorum Blabla bulamadım
Martı çağır çok daha uygun korkmam diyosan motorla git dahada uygunBeyler gece 00:05te İstanbul’dan Muğla/Dalaman a gideceğim Oradan Marmaris’e en uygun şekilde nasıl giderim taksiye o kadar vermek istemiyorum Blabla bulamadım
3 kişiyiz kralMartı çağır çok daha uygun korkmam diyosan motorla git dahada uygun
Martı çağır direkt fiyat yazıyo uygulamada zaten3 kişiyiz kral
Bakayım neymiş günahımız ( yerli olanlar gece 02:00 gibi muttaş Havaş gibi şeyler varmı bilginizMartı çağır direkt fiyat yazıyo uygulamada zaten
Ehliyet varsa taktak kiralaBakayım neymiş günahımız ( yerli olanlar gece 02:00 gibi muttaş Havaş gibi şeyler varmı bilginiz
tümbet ekledimiBeyler gece 00:05te İstanbul’dan Muğla/Dalaman a gideceğim Oradan Marmaris’e en uygun şekilde nasıl giderim taksiye o kadar vermek istemiyorum Blabla bulamadım
?tümbet ekledimi
tiktak o .Ehliyet varsa taktak kirala
havaalanında servis yok mu?Beyler gece 00:05te İstanbul’dan Muğla/Dalaman a gideceğim Oradan Marmaris’e en uygun şekilde nasıl giderim taksiye o kadar vermek istemiyorum Blabla bulamadım
Bilmiyorum vallahavaalanında servis yok mu?
Havas var marmarise gidiyor her ucus icin var beklemezsin fazla 300 tl civari bisey kisi basi gecen hafta ordaydim ayrica havaalaninda obiletten arac bak dalamanda teslim al marmariste birak 1000 tl gunlugu var deposito aninda geri yukleniyor 1000 tl havasa verecegine arac kirala 300 tl yakarsin bi gunde 3 kisi takilirsiniz hemBilmiyorum valla
Usta ben Muğla’da yaşıyorum Havaş’a bin veya direkt marmarise otobüsler var ona bin, Dalaman Marmaris arası 2 saat ve burada taksi pahalı yani en az 5lik olursunuzBeyler gece 00:05te İstanbul’dan Muğla/Dalaman a gideceğim Oradan Marmaris’e en uygun şekilde nasıl giderim taksiye o kadar vermek istemiyorum Blabla bulamadım
havalimanı cıkısında dolmuşlar var marmarise giden geçen sene 200 felandı bu sene nedir bilmiyorum o şekilde gidersin ancaBilmiyorum valla
.... Ekleditümbet ekledimi
Sabah 6 ya kadar beklerim dersen ilk hareket sabah 6 da muttaş var toplu taşıma onunla gidersinBeyler gece 00:05te İstanbul’dan Muğla/Dalaman a gideceğim Oradan Marmaris’e en uygun şekilde nasıl giderim taksiye o kadar vermek istemiyorum Blabla bulamadım
Gece var mı. ?Usta ben Muğla’da yaşıyorum Havaş’a bin veya direkt marmarise otobüsler var ona bin, Dalaman Marmaris arası 2 saat ve burada taksi pahalı yani en az 5lik olursunuz
Marmaris temisin Karabey senhavalimanı cıkısında dolmuşlar var marmarise giden geçen sene 200 felandı bu sene nedir bilmiyorum o şekilde gidersin anca
7/24 Muttaş ve Havaş var belirli aralıklarla, eğer o da olmazsa butik transfer şirketleri var araç doldukça hareket eden onlara binersinGece var mı. ?