Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece 00:05te İstanbul’dan Muğla/Dalaman 'a Gideceğim

Cihanseyhn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,687
2,344
113
Beyler gece 00:05te İstanbul’dan Muğla/Dalaman a gideceğim Oradan Marmaris’e en uygun şekilde nasıl giderim taksiye o kadar vermek istemiyorum Blabla bulamadım

Cihanseyhn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,687
2,344
113
Yok mu Fethiyeli biri ya

majorka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
390
248
43
Havas var marmarise gidiyor her ucus icin var beklemezsin fazla 300 tl civari bisey kisi basi gecen hafta ordaydim ayrica havaalaninda obiletten arac bak dalamanda teslim al marmariste birak 1000 tl gunlugu var deposito aninda geri yukleniyor 1000 tl havasa verecegine arac kirala 300 tl yakarsin bi gunde 3 kisi takilirsiniz hem

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,123
19,445
113
Beyler gece 00:05te İstanbul’dan Muğla/Dalaman a gideceğim Oradan Marmaris’e en uygun şekilde nasıl giderim taksiye o kadar vermek istemiyorum Blabla bulamadım
Usta ben Muğla’da yaşıyorum Havaş’a bin veya direkt marmarise otobüsler var ona bin, Dalaman Marmaris arası 2 saat ve burada taksi pahalı yani en az 5lik olursunuz

explode

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
915
261
63
Sabah 6 ya kadar beklerim dersen ilk hareket sabah 6 da muttaş var toplu taşıma onunla gidersin