- 21,822
- 27,010
- 113
Gördüm onu kafamda hemen 21 oran yazdım direkAlperen bile 4 üçlük atmış bugün mesela karıyerınde ilk olabilir
Gördüm onu kafamda hemen 21 oran yazdım direkAlperen bile 4 üçlük atmış bugün mesela karıyerınde ilk olabilir
Kumarci damgası yedinmi herkes sırt çevirir sana bu normal bir durumdur kimseyi bu yüzden suçlamamak lazım hata bizde12 yaşımdan 30 yaşıma kadar iddaa oynadım asla borç yapmadım 18 sene istanbulda yaşadım bu süreçte bi aksilik oldu rizeye taşındım 1 ayda 300 k borca girdim borç çıktı 500 k ya şimdi tekrar İstanbula döndüm 1 ayda 160 k ödeme yapdim sırf iddiadan kazandım 3 banka borcu ödedim 3 banka kaldı borcu bitirip kumarı cidden bırakmam tövbe edilemez 5 vakit namaz kılıyorum maalesef yıllardır oynuyorum ama tövbe edilemez yalan yok kaç kere tövbe ettim bozdum ama bu borca girdimya 1 kişi yardım etmedi bunu yasadimya ben herkesi gördüm artık
Herkes hata yapabilir arkadaşlar bakın bugün bizi suçlayanlar 100 de 97 lik kısmı eminim kredi kartı yada kredi kullanıyor promosyon kullanıyor yiyor yada bişeyler alıyor bunlar faizdir haramdır ve bunu bilerek yapıyorlar ve sürekli yapıyorlar bu mantıkla bakarsak onlar bizden daha suçlu söyle örnek veriyim insan kumar oynar yada bi şekilde borca girer hata yapar hatasini anlar tövbe eder daha oynamaz bu adam adamdır ama sürekli devam ederse bu iş olmaz ama ne olursa olsun son nefese kadar tövbe kapısı açıkKumarci damgası yedinmi herkes sırt çevirir sana bu normal bir durumdur kimseyi bu yüzden suçlamamak lazım hata bizde
Bende de genel bir amaçsızlık var. Her gün laptop başındayım ve ayda 10 kasa bira yuvarlıyorum. Parayla da bir sorunum yok ama insanları sevemiyorum. Bendeki imkanlara başkası sahip olsa tüm dünyayı dolaşırdı, çorap değiştirir gibi manita değiştirirdiMerhaba dostlar .. 26 yaşındayım ortaokul zamanından beri iddia oynuyorum.. bayiden kuponlar atar mahallede takip ederdik .. benim bağımlılığım pandemi dönemiyle başladı .. burs felan alırdım üniversiteden dolayı önce o paralar sonra çevreden borç almalar ( kimseyle borç ilişkim olmadığı için para bulmak kolaydı) kimine zamanında verdim kimine geç sonuç olarak arkadaş çevrem benim hatalarımdan dolayı kırıldı.. tedavi olmayı denedim tedaviyi kısa bi süre sonra bıraktım .. güvenilir ve potansiyelli birisiyken kendim ve çevremdekiler için tam bir hayalkırıklığı oldum .. bugünse hayata dair çok geç kalmışlık var çok mutsuzum konu parasal değil ona alıştım zaten.. mutsuzum hayata dair hiçbir heyecanım ve beklentim kalmadı sizlerele paylaşmak istedim .. iyi geceler