- 11,078
- 6,336
- 113
Nickimden dolayı beni hep kadın zannettiniz ama düşünün ne durumdayım nickim bile onun ismi
1603 de bendeki izi sus artık sende yavNickimden dolayı beni hep kadın zannettiniz ama düşünün ne durumdayım nickim bile onun ismi
Gel kral bş rakı sofrası kurak 😀1603 de bendeki izi sus artık sende yav
Ben içki içmem aga yıllardır diğerini de bıraktık zor olsada eşlik ederim tabiGel kral bş rakı sofrası kurak 😀
İçmen önemli değil sana bi büyük kola alırız 😀Ben içki içmem aga yıllardır diğerini de bıraktık zor olsada eşlik ederim tabi
Var olasın kardeşim kal sağlıcaklaİçmen önemli değil sana bi büyük kola alırız 😀
Hadi iyi geceler yalnız @TORAMANKAYA gelsin mahvedicem onu attı bombayı kaçtıVar olasın kardeşim kal sağlıcakla
Üzdün tahirim bu sefer ben evlenmedim ama nasıl sevdim bir bilsenBende boşandım 4 sene evvel boşluk değil karanlık hissediyorum hala atlatamadım
Tahmin edebilirim ne yapsak boş bu saatten sonra daha iyi günlerimiz olur umarımÜzdün tahirim bu sefer ben evlenmedim ama nasıl sevdim bir bilsen
Bir çift göz ne kadar yakarsa adamı o kadar yandık mk neyse kafada güzel ben yatıyorum iyice tribe gircez yoksa ✋Tahmin edebilirim ne yapsak boş bu saatten sonra daha iyi günlerimiz olur umarım
Görüşürüz canım kal sağlıcaklaBir çift göz ne kadar yakarsa adamı o kadar yandık mk neyse kafada güzel ben yatıyorum iyice tribe gircez yoksa ✋
Yayın beyler uzatmayalım bu konuyu yoksa hiç birimiz uyuyamayacağızBir çift göz ne kadar yakarsa adamı o kadar yandık mk neyse kafada güzel ben yatıyorum iyice tribe gircez yoksa ✋
Aynen dostum ağır konular içimizden geçer harbidenYayın beyler uzatmayalım bu konuyu yoksa hiç birimiz uyuyamayacağız
Gecen güzel olsun dost hakkında hayırlısı üzme canını ileride daha mutlu olacaksınAynen dostum ağır konular içimizden geçer harbiden
Hepimiz için öyle olsun dostum 🫡Gecen güzel olsun dost hakkında hayırlısı üzme canını ileride daha mutlu olacaksın
İnşallah dostumHepimiz için öyle olsun dostum 🫡