- 74,492
- 39,599
- 113
Hiçbir yerde oynatmıyor ki bir de bana küfür etti Ben o küfür ona yedireceğim ya bunların beraber çalışıyorlar gerçek Site ile Klon balon değil bunlar ne koparırsa millettenLa hesabda bakiye duruyo 1 kat çevir çekmeyi denesens
Hiçbir yerde oynatmıyor ki bir de bana küfür etti Ben o küfür ona yedireceğim ya bunların beraber çalışıyorlar gerçek Site ile Klon balon değil bunlar ne koparırsa millettenLa hesabda bakiye duruyo 1 kat çevir çekmeyi denesens
O zaman dolandiricilarmis mk yerinde normal kumarda kaybettiğimiz yetmiyo gibi bide bunlara heba ediyoruz parayı yaHiçbir yerde oynatmıyor ki bir de bana küfür etti Ben o küfür ona yedireceğim ya bunların beraber çalışıyorlar gerçek Site ile Klon balon değil bunlar ne koparırsa milletten
Hem paran gitti daha ustunede küfür çektiler sana gelse cildirmaHiçbir yerde oynatmıyor ki bir de bana küfür etti Ben o küfür ona yedireceğim ya bunların beraber çalışıyorlar gerçek Site ile Klon balon değil bunlar ne koparırsa milletten
La daha sen yatmadinmiO zaman dolandiricilarmis mk yerinde normal kumarda kaybettiğimiz yetmiyo gibi bide bunlara heba ediyoruz parayı ya
Ya Bir de bana canlı destek küfür etti Ben anasından girdim sülalesinden çıktım engelledi beni baktı baş edemiyor onun sülalesini var yaO zaman dolandiricilarmis mk yerinde normal kumarda kaybettiğimiz yetmiyo gibi bide bunlara heba ediyoruz parayı ya
Engelledi karşımda duramazdı emin ol baş edemedi engelledi adamla talebi oluşturdum bu gerçek siteden şimdi bir arasınlar WhatsApp'tan yazın diyeceğim o ekran görüntülerini atacağım Siz diyeceğim dalga mı geçiyorsunuz işlem geçmişi orada her şey görünüyor Ben o şekilde yatırdım sizinle birlikte çalıştığını da itiraf etti diyeceğim o canlı destek ya bu parayı yatırın diyeceğim bu hesaba tekrar Ya da diyeceğim Bütün her yerde yayarım bunu ekran görüntüleri de var elimde diyeceğim canlı destek itiraf ettiHem paran gitti daha ustunede küfür çektiler sana gelse cildirma
Son bı roll takip etme gucum kaldı az önce gene 1k heba edince kurt darlandi kazanmak istiyoLa daha sen yatmadinmi
Kurt kazan bizide gör kurt adamSon bı roll takip etme gucum kaldı az önce gene 1k heba edince kurt darlandi kazanmak istiyo
Sen o parayı alırsın ben sana inanirimEngelledi karşımda duramazdı emin ol baş edemedi engelledi adamla talebi oluşturdum bu gerçek siteden şimdi bir arasınlar WhatsApp'tan yazın diyeceğim o ekran görüntülerini atacağım Siz diyeceğim dalga mı geçiyorsunuz işlem geçmişi orada her şey görünüyor Ben o şekilde yatırdım sizinle birlikte çalıştığını da itiraf etti diyeceğim o canlı destek ya bu parayı yatırın diyeceğim bu hesaba tekrar Ya da diyeceğim Bütün her yerde yayarım bunu ekran görüntüleri de var elimde diyeceğim canlı destek itiraf etti
Muro abi en son diyordu buna olan sponsorluklar o bana verse milyonun olurduSon bı roll takip etme gucum kaldı az önce gene 1k heba edince kurt darlandi kazanmak istiyo
Forumu haraca bağlamış bu ya bir tek beni bağlayamaz buradaMuro abi en son diyordu buna olan sponsorluklar o bana verse milyonun olurdu
Nasıl bağlanır haraclara deneme bonus kuralları nedirForumu haraca bağlamış bu ya bir tek beni bağlayamaz burada
Öğret kansızz ogretMuro abi en son diyordu buna olan sponsorluklar o bana verse milyonun olurdu
Dm'den devamlı yaz rahatsız et kural bu 😄Nasıl bağlanır haraclara deneme bonus kuralları nedir
Ya abi bizi raporlarsa formdanda oluruzDm'den devamlı yaz rahatsız et kural bu 😄
Öyle yaptığımı mi dusunuyonla muroDm'den devamlı yaz rahatsız et kural bu 😄
Yok lan manyak mısın kural ne dedi Ben de öyle dedim işte öylesine ahmet Sakın öyle bir şey yapma ha direk banlanırsın seni uyutmayacağım kansız uyumak yok sanaÖyle yaptığımı mi dusunuyonla muro
HajahaYok lan manyak mısın kural ne dedi Ben de öyle dedim işte öylesine ahmet Sakın öyle bir şey yapma ha direk banlanırsın seni uyutmayacağım kansız uyumak yok sana
Valla su 3 k lik roll bitsin bayilcam direkYok lan manyak mısın kural ne dedi Ben de öyle dedim işte öylesine ahmet Sakın öyle bir şey yapma ha direk banlanırsın seni uyutmayacağım kansız uyumak yok sana
Sen mi ben mi ya ulan bde 750 gitti üstüneValla su 3 k lik roll bitsin bayilcam direk