Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,855
9,788
113
Hiçbir yerde oynatmıyor ki bir de bana küfür etti Ben o küfür ona yedireceğim ya bunların beraber çalışıyorlar gerçek Site ile Klon balon değil bunlar ne koparırsa milletten
O zaman dolandiricilarmis mk yerinde normal kumarda kaybettiğimiz yetmiyo gibi bide bunlara heba ediyoruz parayı ya

Devecibey

ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,699
13,189
113
Hiçbir yerde oynatmıyor ki bir de bana küfür etti Ben o küfür ona yedireceğim ya bunların beraber çalışıyorlar gerçek Site ile Klon balon değil bunlar ne koparırsa milletten
Hem paran gitti daha ustunede küfür çektiler sana gelse cildirma

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
74,492
39,599
113
O zaman dolandiricilarmis mk yerinde normal kumarda kaybettiğimiz yetmiyo gibi bide bunlara heba ediyoruz parayı ya
Ya Bir de bana canlı destek küfür etti Ben anasından girdim sülalesinden çıktım engelledi beni baktı baş edemiyor onun sülalesini var ya

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
74,492
39,599
113
Hem paran gitti daha ustunede küfür çektiler sana gelse cildirma
Engelledi karşımda duramazdı emin ol baş edemedi engelledi adamla talebi oluşturdum bu gerçek siteden şimdi bir arasınlar WhatsApp'tan yazın diyeceğim o ekran görüntülerini atacağım Siz diyeceğim dalga mı geçiyorsunuz işlem geçmişi orada her şey görünüyor Ben o şekilde yatırdım sizinle birlikte çalıştığını da itiraf etti diyeceğim o canlı destek ya bu parayı yatırın diyeceğim bu hesaba tekrar Ya da diyeceğim Bütün her yerde yayarım bunu ekran görüntüleri de var elimde diyeceğim canlı destek itiraf etti

Devecibey

ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,699
13,189
113
Engelledi karşımda duramazdı emin ol baş edemedi engelledi adamla talebi oluşturdum bu gerçek siteden şimdi bir arasınlar WhatsApp'tan yazın diyeceğim o ekran görüntülerini atacağım Siz diyeceğim dalga mı geçiyorsunuz işlem geçmişi orada her şey görünüyor Ben o şekilde yatırdım sizinle birlikte çalıştığını da itiraf etti diyeceğim o canlı destek ya bu parayı yatırın diyeceğim bu hesaba tekrar Ya da diyeceğim Bütün her yerde yayarım bunu ekran görüntüleri de var elimde diyeceğim canlı destek itiraf etti
Sen o parayı alırsın ben sana inanirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...