- 21,918
- 18,427
- 113
Laaa brom bende Lada ile uno var senin maşallahın varVar ondada bmw var 😂😂 subati bekliyroum free olmak icin ev krrdisi bitsn rahat olacaz
Laaa brom bende Lada ile uno var senin maşallahın varVar ondada bmw var 😂😂 subati bekliyroum free olmak icin ev krrdisi bitsn rahat olacaz
Apo ayağını yerden kessin yeter gardasm allah kaza bela vermesin insallahLaaa brom bende Lada ile uno var senin maşallahın var
Bunun üstüne Birol bana gider Birol yaptır yaVar ondada bmw var 😂😂 subati bekliyroum free olmak icin ev krrdisi bitsn rahat olacaz
Eyvallah kardomApo ayağını yerden kessin yeter gardasm allah kaza bela vermesin insallah
Sen fakirsin dur Oğuzhan'a yazılıyorumLaaa brom bende Lada ile uno var senin maşallahın var
Apoyla benide al iyi bagirirz biz hurdaci diye 😂😂😂Bizde at arabasıyla hurda araklıyoz 😂
Kaç beygir buBizde at arabasıyla hurda araklıyoz 😂
HahahahagaBizde at arabasıyla hurda araklıyoz 😂
Birol kim yaaaBunun üstüne Birol bana gider Birol yaptır ya
7.5 7.5 😂😂😂 bastir bastir 😂😂Kaç beygir bu
Bı rol m anla işte mugoBirol kim yaaa
1 beygir şuanda reis at çalarsam iki beygir olucakKaç beygir bu
Muro iskonto yiyoruz avraddan cano birol kurban olsn sana yoksa 😂Bunun üstüne Birol bana gider Birol yaptır ya
At aç kalmış amk yem parasıyla kumar oynanmış belli zayıf aw7.5 7.5 😂😂😂 bastir bastir 😂😂
Altında Audi var cepte para yok Nasıl olacak buMuro iskonto yiyoruz avraddan cano birol kurban olsn sana yoksa
Var ama şakire yokAltında Audi var cepte para yok Nasıl olacak bu
Para her zaman var lakin kumara veremiyoz 😂Altında Audi var cepte para yok Nasıl olacak bu
Vallahi aynı benPara her zaman var lakin kumara veremiyoz 😂