- 4,264
- 2,755
- 113
Rabbim daha güzelini nasip etsin sana inşallah reisAltında Audi var cepte para yok Nasıl olacak bu
Rabbim daha güzelini nasip etsin sana inşallah reisAltında Audi var cepte para yok Nasıl olacak bu
Hiç ummuyorum biliyor musunRabbim daha güzelini nasip etsin inşallah reis
Amin amin isteyenherkese nasp etsin🥰Rabbim daha güzelini nasip etsin inşallah reis
Amen tanrı sizinle olsunRabbim daha güzelini nasip etsin sana inşallah reis
Muroda biliyor apo yoksa iki etmem onu 🥳🥳Vallahi aynı ben![]()
Umutsuz insan olmaz abi audi olmaz daha düşük olur ben ehliyeti 27 yaşımda aldım Umutsuzluk yakışmaz bizeHiç ummuyorum biliyor musun
Seni biliriz bromMuroda biliyor apo yoksa iki etmem onu 🥳🥳
Afern fakir kardesm hos geldn 😂AMK son adımda yattık cebimize 3 4 kağıt koyacaktik neyse jojo yokmu gerçi oda ta gece 2 de alca
Erken almışsın 27 na awUmutsuz insan olmaz abi audi olmaz daha düşük olur ben ehliyeti 27 yaşımda aldım Umutsuzluk yakışmaz bize
Allah sana en iyilerini nasip etsin bunun içinden gelerek söylüyorumUmutsuz insan olmaz abi audi olmaz daha düşük olur ben ehliyeti 27 yaşımda aldım Umutsuzluk yakışmaz bize
Ahmet zaten gudubetlik var bozma moralimizi başkan durrAMK son adımda yattık cebimize 3 4 kağıt koyacaktik neyse jojo yokmu gerçi oda ta gece 2 de alca
Rabbim gonlune gore versn gardasm 🥰Umutsuz insan olmaz abi audi olmaz daha düşük olur ben ehliyeti 27 yaşımda aldım Umutsuzluk yakışmaz bize
HosbuldukAfern fakir kardesm hos geldn 😂
Ahmetidr al hurdaya 😂Ahmet zaten gudubetlik var bozma moralimizi başkan durr
Allah razı olsun abi bazı şeylere geç kaldım ben dünya koşuşturmasından aynı şekil sanada Allah nasip etsin abiAllah sana en iyilerini nasip etsin bunun içinden gelerek söylüyorum
Ne oldu doslAhmet zaten gudubetlik var bozma moralimizi başkan durr
EyvallahAllah razı olsun abi bazı şeylere geç kaldım ben dünya koşuşturmasından aynı şekil sanada Allah nasip etsin abi
Eli hızlı olması lazım yoksa döverler bizi sokak ortasında atı bekleyemiyoruz nefesi kesiliyor dehhhAhmetidr al hurdaya 😂
19 umaldım fabrikada calistim yazinErken almışsın 27 na aw