- 4,264
- 2,755
- 113
Çok paspal geçiyor daha kot alamadık oranlara baktınmı abi sen ne durum daAdam sıkıldım ya 😄
Çok paspal geçiyor daha kot alamadık oranlara baktınmı abi sen ne durum daAdam sıkıldım ya 😄
Orkun Kökçü mü Ne o mantıklı geldi 2 gol atarÇok paspal geçiyor daha kot alamadık oranlara baktınmı abi sen ne durum da
Önceki maçta 1 gol 5 asist 1 şut yapmışOrkun Kökçü mü Ne o mantıklı geldi 2 gol atar
Şifreyi unuttum canlı desteğe bağlanmaya çalışıyorum
Beklemede şuan
Ben aldım o gece bu gece abiŞifreyi unuttum canlı desteğe bağlanmaya çalışıyorum
Bana verdi direkt daha yeni girdimBeklemede şuan
Musti şartı ne
Hadi vur gel kardeşim 👍Ben aldım o gece bu gece abi
Abi al sende yapalımHadi vur gel kardeşim 👍
5 k yap 1 k yatır 3 k çektir büyük ihtimal yine canlı destek sıra bekliyorum soracam belki değişmiştirMusti şartı ne
Öyleydi önceden bakalım bekliyoruz musti yaz agam buraya5 k yap 1 k yatır 3 k çektir büyük ihtimal yine canlı destek sıra bekliyorum soracam belki değişmiştir
Ben dün vurdum kardeşimAbi al sende yapalım
Sevindim abi gerçekten o kadar kod kovaladık hani bir şeyler yaptıysan tebrik ederim gerçektenBen dün vurdum kardeşim💲 , inşallah sende kazanırsın çok isterim
Şu gambi temsilci 500 eklemıstı 5 kat cevırdm 1850 oldu çekim veremedim havale yöntemı yüksek diye şimdi açmışlar verdik umarım öder de zarar dnlü cıkarÖyleydi önceden bakalım bekliyoruz musti yaz agam buraya
Kripto çek mustiŞu gambi temsilci 500 eklemıstı 5 kat cevırdm 1850 oldu çekim veremedim havale yöntemı yüksek diye şimdi açmışlar verdik umarım öder de zarar dnlü cıkar
Ona izin vermedi kral havale 3-4 tane actolar sımdı umarım yollar verayı da şansa 5 yapsakKripto çek musti
Kardeşim daha öncede söylemiştim hatırlarsan ihtiyacım yok benim keyfi oynuyorum keyfini çıkarıyorum, dün kazandım iki kişiye dm'den ulaştım ( senden daha önce tanıdığım kardeşlerim diyelim ) yine vurursam dm'den ulaşacağım sana aklımdasınSevindim abi gerçekten o kadar kod kovaladık hani bir şeyler yaptıysan tebrik ederim gerçekten