Evden bekliyorum mal olmasa atarda bakalim kismet85 den sonra atacak gibime geliyor inşallah erkenden atar
Evden bekliyorum mal olmasa atarda bakalim kismet85 den sonra atacak gibime geliyor inşallah erkenden atar
Evinde dusmesi var amk atmiyor nedense ne mal takim zamaninda reala kafa tutan takima bak senDk 84
0-0
Bastırıyor atacak benceEvinde dusmesi var amk atmiyor nedense ne mal takim zamaninda reala kafa tutan takima bak sen
Adi şerefsizler doymadilar satmalaraEvinde dusmesi var amk atmiyor nedense ne mal takim zamaninda reala kafa tutan takima bak sen
8 isbaet cekti ev maalsef hepsi sike artik vallahu kime alacagimizi sasirdik dun cruzerio ilk yari aldik atmadi ikincu yari atti bugun bunlara ikinci yari aldik atmadilar kansizlarAdi şerefsizler doymadilar satmalara
Kanser iddaa artık Barcelona maçına bak adı herifler8 isbaet cekti ev maalsef hepsi sike artik vallahu kime alacagimizi sasirdik dun cruzerio ilk yari aldik atmadi ikincu yari atti bugun bunlara ikinci yari aldik atmadilar kansizlar
Bol şanslar 🙏Gelmesi halinde öezlden ulaşacağım
Saol dost cekimi yapacam 2 ksiiye atacaktim ama 4 kisiye 25 atacam pek fazla kar yok gece rooling tek tek yapacam kaxandikca bu gece dagitacamSoktu sonunda tebrik ediyorum dost kazancın daim olsun