- 14,933
- 5,121
- 113
Kesene bereket olsun dostumSaol dost cekimi yapacam 2 ksiiye atacaktim ama 4 kisiye 25 atacam pek fazla kar yok gece rooling tek tek yapacam kaxandikca bu gece dagitacam
Kesene bereket olsun dostumSaol dost cekimi yapacam 2 ksiiye atacaktim ama 4 kisiye 25 atacam pek fazla kar yok gece rooling tek tek yapacam kaxandikca bu gece dagitacam
Saol kral gec kaldin birazdan baslicam hine millette kazansin biraz dagitim olsunTebrikler kral @gecesiyah
Çalışıyoz be kral arada uğrar tebrik ederim 😂Saol kral gec kaldin birazdan baslicam hine millette kazansin biraz dagitim olsun
Gecedemi is dun gece benim is zordu nobetimde denetim albay geldi denetlemeye 1 saat onunla ugrastik yatalim dedik uyku yokÇalışıyoz be kral arada uğrar tebrik ederim 😂
Benim iş geceleri genelde olur zaten bugün erken çıkayım diye ara vardiyaya geçtim mesaiye kaldıkGecedemi is dun gece benim is zordu nobetimde denetim albay geldi denetlemeye 1 saat onunla ugrastik yatalim dedik uyku yok
İyi calismalar dostBenim iş geceleri genelde olur zaten bugün erken çıkayım diye ara vardiyaya geçtim mesaiye kaldık
Tebrikler dostum
Daim ola
Tam kralTebrikler dostum
Konu içlerinde isim ve para muhabbeti olmasın dosstum
Sağol kral sanada hayırlı görevlerİyi calismalar dost