- 22,005
- 28,191
- 113
rollu burda mı açayım ya yeni konu açmaya gerek var mı @fearjr1992
Ona farketmez aç sen 😂rollu burda mı açayım ya yeni konu açmaya gerek var mı @fearjr1992
Fırjır fır dediOna farketmez aç sen 😂
sonra konu kilit yiyo boğaz ağrısı roll ne alaka diyeOna farketmez aç sen 😂
Kafana göre istersen egt de 50-50 çip et 🥩 😂😂rollu burda mı açayım ya yeni konu açmaya gerek var mı @fearjr1992
Boğaz ağrısına iyi gelen rolling bu buna birşey demezler 🤣sonra konu kilit yiyo boğaz ağrısı roll ne alaka diye
Fırjır 😁Kafana göre istersen egt de 50-50 çip et 🥩 😂😂
Abim 😁Boğaz ağrısına iyi gelen rolling bu buna birşey demezler 🤣
Hop bol şans diliyorum
Yok be reis kötü niyetli yazmadım ama sonuçta burada nekadar fikir alabilirsin ki? Senin yaşadığın aynı ağrı yada hastalık benimle aynı olmaz o yüzden diyorum git bişey yoktur belki yada başka birşey vardır çektir filminiSağol reis gece gece çok güzel tavsiyelerde bulundun bide üstüne öldürde sabaha gömelim
iyi geceler dost bizde ilk adımdan yatalım yavaştan giderizGeceniz güzel olsun Allah'a emanetsiniz...
🧿
Sigara değiştirmeboğazım 1 haftadır ağrıyordu dünden beri ağırlaştı sigaradan bile tat alamaz olduk tatlı tatlı kaşınıyor birde
ballı süt içeyim dedim bal kalmamış evde
ilaçta kalmamış evde
geceyi huzurlu geçirmelik bi tarif var mı geçici internetteki saçmalıklar dışında
Sağol kanka nane limon kaynattım iyi geldi teşekkür ederim 🧿Yok be reis kötü niyetli yazmadım ama sonuçta burada nekadar fikir alabilirsin ki? Senin yaşadığın aynı ağrı yada hastalık benimle aynı olmaz o yüzden diyorum git bişey yoktur belki yada başka birşey vardır çektir filmini
Yoksa tabiki de Allah korusun kötü bişey olmasın
İyi geceler canım abim ❤Geceniz güzel olsun Allah'a emanetsiniz...
🧿
1 senedir winston dark blue uzunSigara değiştirme