- 17,579
- 4,946
- 113
yazık oldu
Davis pici olmasa gelecekti pota altında sırık gibi geleni gideni tokatladı 55.5 vardı oda gitti çekiliş parasıda gitmeden uyuyalim54 bıttı
Şoför ün bahtı kara muavinin gönlü yara recoYıne husran gulmuyo yuzler
Çekiliş parası da gider Geverok yarın konularda adı geçer 1.01 recoistedim vermediler sen kumarbazsın dediler
Surprız denerdım adam onuda yememek ıcın yattıÇekiliş parası da gider Geverok yarın konularda adı geçer 1.01 reco
Bize sökmez o numaralarSurprız denerdım adam onuda yememek ıcın yattı
Ban yiyp gelen uyelersen birisin buyuk ihtimal 13 gunde 400 kusur msj.ahmetmisin acabaDavis pici olmasa gelecekti pota altında sırık gibi geleni gideni tokatladı 55.5 vardı oda gitti çekiliş parasıda gitmeden uyuyalim
Gittiniz aklıma soktunuz sabah sabah 231 üst aldım bendeHerkes nba beklıyo sonra don kalıyo tanga gibi
Başka forumda ban yedik sürekli forumlarda takılırım dostumBan yiyp gelen uyelersen birisin buyuk ihtimal 13 gunde 400 kusur msj.ahmetmisin acaba
Baska forumda yeni uyelik acilmiyormuyduBaşka forumda ban yedik sürekli forumlarda takılırım dostum
Kotu ayrıldım ondan senin bir sorun teşkil ediyormu buraya üye olmamBaska forumda yeni uyelik acilmiyormuydu
sonra bana nie sormuon diye trip atıo 🙄🤓Reco at adamın 3 bini
Neden olsun h geldin kardesKotu ayrıldım ondan senin bir sorun teşkil ediyormu buraya üye olmam
Hoş gördükNeden olsun h geldin kardes