- 17,382
- 10,167
- 113
15 basss komünüst
5k olmuyor muDirek 1300 basaydın alıp çıkmıştık 😵💫🥸
Sorun yok dost son nba yaparız geldi geldi gelmedi çekeriz bakiyeye göre kişi sayisi belli değil en düşük iki kişiye vermeyi dusunuyorumDirek 1300 basaydın alıp çıkmıştık 😵💫🥸
Min 5k çekim diyorSorun yok dost son nba yaparız geldi geldi gelmedi çekeriz bakiyeye göre kişi sayisi belli değil en düşük iki kişiye vermeyi dusunuyorum
Yok 46005k olmuyor mu
Kanka 5k yap 5k cek fazlası eksiği yok bilgin olsunSorun yok dost son nba yaparız geldi geldi gelmedi çekeriz bakiyeye göre kişi sayisi belli değil en düşük iki kişiye vermeyi dusunuyorum
600 nba yaparizYok 4600
Gelmezse 😂600 nba yapariz
400 daha atsaymis olurmüs da yine olur olacağı varsaYok 4600
Miktar değişir yine NBA yapar 🤣Gelmezse 😂
Kral bu arkadaş valla parayı riske de atmamış sadece ilk sayfada 3 adım tamamlamış helal olsun 👏👏👏Varan 4
Minimum 5k şartı kötü bende son 195 TL ile çevrimi bittirdim de gelde 5k yap şimdiMin 5k çekim diyor
O da gelmezse zincirleme yatış 😂😂Miktar değişir yine NBA yapar 🤣
Bitirince dm atarsınMinimum 5k şartı kötü bende son 195 TL ile çevrimi bittirdim de gelde 5k yap şimdi
Sağol dost böyle 15 defa üst üste kazandığım oluyor şans geldi mi geliyorKral bu arkadaş valla parayı riske de atmamış sadece ilk sayfada 3 adım tamamlamış helal olsun 👏👏👏
4 geliyor son adım 500 daha atmış olsa hedef tamamdıKral bu arkadaş valla parayı riske de atmamış sadece ilk sayfada 3 adım tamamlamış helal olsun 👏👏👏
Diyorum ya 1300 atsa bitirmiştir 😵💫4 geliyor son adım 500 daha atmış olsa hedef tamamdı