- 26,213
- 27,479
- 113
Sal artık 50 saniye kaldı
Tertemiz ışık hızında 4 adım valla helalKral bu arkadaş valla parayı riske de atmamış sadece ilk sayfada 3 adım tamamlamış helal olsun 👏👏👏
Şans hep yanında olsun valla samimiyetle söylüyorum bol kazançlar bende ne olmuşsa bugün bütün konuları geziyorum valla kusura bakmayın 👏Sağol dost böyle 15 defa üst üste kazandığım oluyor şans geldi mi geliyor
Dikkatli olun Azrail etrafta kol geziyor 🤣Şans hep yanında olsun valla samimiyetle söylüyorum bol kazançlar bende ne olmuşsa bugün bütün konuları geziyorum valla kusura bakmayın 👏
Ne ışık hızı adam atom Enerjisi ile geldi buralara 😁😁😁Tertemiz ışık hızında 4 adım valla helal
Sen niye sürekli forumdasın. Hadi biz fakiriz. Git maxwin falan al 😅Ne ışık hızı adam atom Enerjisi ile geldi buralara 😁😁😁
Betco mübarek hshshdWoon geldi tebrikler
Aldım zaten kral 👑 ama paylaşmayacam ki @İkasbet Destek bana sponsor olsun dıyecem mesajlarımıza bile bakmıyor 😁😁😁Sen niye sürekli forumdasın. Hadi biz fakiriz. Git maxwin falan al 😅
Maç bitmeden yazmıyorum Betco 0 saniye yaptığın da 1 dakika vardı dahaBetco mübarek hshshd
Çok kötü altyapı ya. Paintle altyapı hazırlasam daha iyi olurMaç bitmeden yazmıyorum Betco 0 saniye yaptığın da 1 dakika vardı daha