Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Gfbarmy35 / İkasbet Sponsorluğunda Rolling

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,642
28,843
113
Aldım zaten kral 👑 ama paylaşmayacam ki @İkasbet Destek bana sponsor olsun dıyecem mesajlarımıza bile bakmıyor 😁😁😁
Max aldığımı biliyorlar herhalde puhaha
Benim yerime de baskı yapman lazım 😅😅😅
Dm den yazmak lazım herhalde bunlara. Durduk yere niye yaptırsınlar. Padisahbete milyon yatırım var bu yıl. Ne hikmetse ne bonus ekler ne burada rolling yaptırır. Dm den yazmıyoruz diye oluyor

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,409
10,709
113
Benim yerime de baskı yapman lazım 😅😅😅
Dm den yazmak lazım herhalde bunlara. Durduk yere niye yaptırsınlar. Padisahbete milyon yatırım var bu yıl. Ne hikmetse ne bonus ekler ne burada rolling yaptırır. Dm den yazmıyoruz diye oluyor
Valla kral 03:50 de yazdım dm den bir kere saat şu an 04:52 uyumuşlar galiba ya da biz öyle sanıyoruz 😁

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,133
27,399
113
peki 13.5 handikap verdigim takimin son 20 saniye ikilik yiyip tam 14 farkta bitirmesi normal mi veya brooklyne 22.5tan verip son 20 saniye macı bıraktılar derken philanın gidip ikilik atması normal mi bence normal degil
Kanka hiçbiri normal değil şanssızlık başka bisi değil ama moral sikici durumlar hayattan soğutuyor valla üzüldüm kaybına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...