- 6,022
- 2,468
- 113
Ağa biraz fazla gerginsin sakin ol boşver bak keyfine@Barrios liste benim rolü takip edenlerin listesi bilmeden ota boka atlama birdaha. Konuma da uğrama.
Ağa biraz fazla gerginsin sakin ol boşver bak keyfine@Barrios liste benim rolü takip edenlerin listesi bilmeden ota boka atlama birdaha. Konuma da uğrama.
Bol şanslar dost
Bol şans rıdomBir önceki roldan kalan liste dost
Yoksa ben seni destekliyorum
Kanka adam niye salça oluyor mevzuya onu anlamadım biz gül gibi geçiniyoruz burada böyle dallamalar arada pürüz çıkartıyorAğa biraz fazla gerginsin sakin ol boşver bak keyfine
Sıkma canını reis bak keyfine bea ne güzel insanlara rol parası veriyorsun yap keyfini takılma bol şanslar sizeKanka adam niye salça oluyor mevzuya onu anlamadım biz gül gibi geçiniyoruz burada böyle dallamalar arada pürüz çıkartıyor
Zaten yattı hacim bu satten sonra tek başına 11 sayı atamaz. Sen acsaydin tekrardan keşke adam gibi takip ederdik vakit gecerddiKanka adam niye salça oluyor mevzuya onu anlamadım biz gül gibi geçiniyoruz burada böyle dallamalar arada pürüz çıkartıyor
Aslında çok ta aklıma yattı ama dostHaci daha olmayacak birsey bulsaydin 😅
Bu nasıl bir cümle dost yakışıyor muZaten yattı hacim bu satten sonra tek başına 11 sayı atamaz. Sen acsaydin tekrardan keşke adam gibi takip ederdik vakit gecerddi
Dm bak istersen dostKanka adam niye salça oluyor mevzuya onu anlamadım biz gül gibi geçiniyoruz burada böyle dallamalar arada pürüz çıkartıyor
Hacim sözüm sana değil beee maksat tartışma çıkmasın . Senin roolerinde hoş oluyor iki defa katılmıştım hatirlarsanBu nasıl bir cümle dost yakışıyor mu
Sağlık olsun dostHacim sözüm sana değil beee maksat tartışma çıkmasın . Senin roolerinde hoş oluyor iki defa katılmıştım hatirlarsan
Dost kuponu tam atabilir misin ?Sağlık olsun dost
Anlamadım dost tam atar mısın derkenDost kuponu tam atabilir misin ?![]()