- 616
- 570
- 93
5 saatte havale ile geldi çekim
Ekli dosyalar
-
158.4 KB Görüntüleme: 123
5 k çekim geldi benim kralEKLEME YOK ÇEKİM YAPAN YOK HERALDE SİTEDE
Dün talep verdim eklenmedi5 k çekim geldi benim kral
2 gün sonra eklemiş bugün forumu gezerken baktım 5 dakka da 4800 oldu talep verdim bakalım gelecek miKaç saat sonra eklendi sana kiral
Eklendiğini oyuna girince gördümKaç saat sonra eklendi sana kiral
Tebrikler2 gün sonra eklemiş bugün forumu gezerken baktım 5 dakka da 4800 oldu talep verdim bakalım gelecek mi
4-5 saate ödemen gelir havale ile çekim verdiysen2 gün sonra eklemiş bugün forumu gezerken baktım 5 dakka da 4800 oldu talep verdim bakalım gelecek mi
Talep ederken kullanıcı id ye GBrakamlar işte kulkanici ID yazdık doğrumu acaba4-5 saate ödemen gelir havale ile çekim verdiysen
@MstfmydnEklendiğini oyuna girince gördüm
????Talep ederken kullanıcı id ye GBrakamlar işte kulkanici ID yazdık doğrumu acaba
Kullanıcı id e ne yazdin
İban hesabı ekledin mi bir de kimlik ön taraf resmini istiyor canlı destekBende talep verdim inş ödeme gelir
GB123456,89 onu işteKullanıcı id e ne yazdin
reis kullanıcı id ye ney yazdınız yaİban hesabı ekledin mi bir de kimlik ön taraf resmini istiyor canlı destek
Giriyorum sweet bonanzaya yok valla henüz
Hiç bişey eklemedim direk talep verdim bekliyorum gelmezse canlıya sorucamİban hesabı ekledin mi bir de kimlik ön taraf resmini istiyor canlı destek
Canlı ya sor şimdi kimlik ön resim ve iban adresi eklemeni isticekHiç bişey eklemedim direk talep verdim bekliyorum gelmezse canlıya sorucam