Ne konuda ne yapıyorlar dostSıkıntı
varsa öyle bir imkan bende 20 tane gmail varNe konuda ne yapıyorlar dost
Telefon doğrulanmış felan isterler la .. bedavaya 2k para öderler mi 😂varsa öyle bir imkan bende 20 tane gmail var![]()
Evet 2000 veriyorlarişletmelere yorum atmak için kullanıyorlardır. yeni hesaplar hızlı ban yiyor ondan kira işi yapıyorlar muhtemelen de normalde yorum başı 5-10 lira ödeme yapılıyor. 2 k ödeme veriyorlarsa kesin bi sıkıntı vardır
hoca böyle bir şeye böyle bir ödeme varsa bil ki işin içinde bir bkluk vardır...Evet 2000 veriyorlar
Var kanka sadece gmail sifre odeme oluyor sonravarsa öyle bir imkan bende 20 tane gmail var![]()
doğrulama olanlar var 5-10 yıllık hesaplar zamanında zynga da poker chip aktarırken açmıştımTelefon doğrulanmış felan isterler la .. bedavaya 2k para öderler mi 😂
Ağa tgden yazıyorlar arada YouTubedan herhangi bi içerik atıp beğen diyorlar 100-200 vericez felan o muhabbet neişletmelere yorum atmak için kullanıyorlardır. yeni hesaplar hızlı ban yiyor ondan kira işi yapıyorlar muhtemelen de normalde yorum başı 5-10 lira ödeme yapılıyor. 2 k ödeme veriyorlarsa kesin bi sıkıntı vardır
Kim yapıyor iletişim verseneVar kanka sadece gmail sifre odeme oluyor sonra
onlarda genelde ilk birkaç işlem yemleme için kullanılıyor. sonra senden para veya hesap şifresi falan istiyorlar. ilk işlemleri yap, like at takip et dert yok. sonra bas engeli geçAğa tgden yazıyorlar arada YouTubedan herhangi bi içerik atıp beğen diyorlar 100-200 vericez felan o muhabbet ne
Bu ama tanımıyorum ben merak ettim sordum karsıma cıktıKim yapıyor iletişim versene![]()
Sen yaparsan bende yaparım haber verKim yapıyor iletişim versene![]()