- 47,026
- 9,469
- 113
Ağa sen geçen rol yaptın birine rol actiracagim ulaşacağım dedin kimse rolde açmadı zaten bir tek ben takip etmiştim niye böyle şeyler yapıyorsunuz. Bunlar fark edilmiyor mu sanıyorsunuz
Ağa sen geçen rol yaptın birine rol actiracagim ulaşacağım dedin kimse rolde açmadı zaten bir tek ben takip etmiştim niye böyle şeyler yapıyorsunuz. Bunlar fark edilmiyor mu sanıyorsunuz
toraman dagitir kanka problem olmazAğa sen geçen rol yaptın birine rol actiracagim ulaşacağım dedin kimse rolde açmadı zaten bir tek ben takip etmiştim niye böyle şeyler yapıyorsunuz. Bunlar fark edilmiyor mu sanıyorsunuz
Dagitmadi dost birine rol actiracagim dedi zaten tek ben takip ettim hadi onuda geçtim özenle kontrol ettim kimseye açtırmadıtoraman dagitir kanka problem olmaz
0 0 bitsin yetiyorFark 20
Futbol hala 0 0
Neden kimse takip etmedi acaba ?? 😀Ağa sen geçen rol yaptın birine rol actiracagim ulaşacağım dedin kimse rolde açmadı zaten bir tek ben takip etmiştim niye böyle şeyler yapıyorsunuz. Bunlar fark edilmiyor mu sanıyorsunuz
Böyle bitse de olur aga aceleye gerek yokLommmeeeeel sert orta bir tane dahaa
ulaşmistir o birine kankaDagitmadi dost birine rol actiracagim dedi zaten tek ben takip ettim hadi onuda geçtim özenle kontrol ettim kimseye açtırmadı
İşte biz bilmediğimiz den takip ettik bir daha rol falan açsın ben yapacağımı biliyorum forum zaten son günlerde hırsızı sahteleri ile doldu bundan sonra denk geldiğime nefes aldırmayacagimNeden kimse takip etmedi acaba ?? 😀