- 9,125
- 6,205
- 113
Buyuk oynadik dkdkdkDun 890 tl ezdın
Buyuk oynadik dkdkdkDun 890 tl ezdın
Hocam en sevdigim hocam😂 😂 😂 Ben ödülümü aldım bu mesajla teşekkür ederim
Umudu keseli çok oldu dost bizim topraklarda ot bile yeşermez artıkBizim de bahcelerimiz çiçek açacak hocam
890 tl roll actın selamı almadın demek 5 k olsa yonetıme bıldır yaparısnBuyuk oynadik dkdkdk
Kollari suvayak yuzde 60 dagitirim ygtResmi won ve çekim sonrasında başlayalım. 3 adımda da yer alan bir kişi ve @TestoHaylan06 rol yapacak roller başarılı olması hâlinde bakiyenin yarısı roll sahibinin yarısı konudaki herkese eşit olarak paylaştırılacak onların roll şartı olmayacak isteyen yapar yine ama.
tebrikler forumdaki ilk ve tek kadim dostum gokaybetResmi won ve çekim sonrasında başlayalım. 3 adımda da yer alan bir kişi ve @TestoHaylan06 rol yapacak roller başarılı olması hâlinde bakiyenin yarısı roll sahibinin yarısı konudaki herkese eşit olarak paylaştırılacak onların roll şartı olmayacak isteyen yapar yine ama.
Kesene bereketEkli dosyayı görüntüle 961220
Şu tabloyu gururla paylaşmak boynumun borcudur sayın forumuma #100 hedef diyerek yola çıktık ve başarılı olduk teşekkürler herkese umarım 2 rollden birisi en az başarılı olur min 5.000₺ veririz. @Daimon @Shellac won kilit hocam✅ özelden ulaşılacak çekimden sonra tekrardan teşekkürler beyler.
Dün bildirmemis miyim allah kahretsin unutmusum890 tl roll actın selamı almadın demek 5 k olsa yonetıme bıldır yaparısn
Eline sağlık gökayEkli dosyayı görüntüle 961220
Şu tabloyu gururla paylaşmak boynumun borcudur sayın forumuma #100 hedef diyerek yola çıktık ve başarılı olduk teşekkürler herkese umarım 2 rollden birisi en az başarılı olur min 5.000₺ veririz. @Daimon @Shellac won kilit hocam✅ özelden ulaşılacak çekimden sonra tekrardan teşekkürler beyler.
Daim olsunEkli dosyayı görüntüle 961220
HaydaaaPeki mesaja baktım sen baktın mı var mı bir gariplik bir tuhaflık sadece şu an değil öncesinde de bir vahim durum gördün mü? Sen başkasına göre. Mi hareket ediyorsun? Sorduğum soruya yapamam deyip kapatabilirsin başka yerlere çekmeme gerek yok!!!
Ya dayı sen ne diyorsun dağıtımlı roll bile değildi bu ilk konuda da vardın okumadın mi kardeşim 1 kişi roll açacak başarılı olursak demişim bas git akşam akşam uğraştırma beniPeki mesaja baktım sen baktın mı var mı bir gariplik bir tuhaflık sadece şu an değil öncesinde de bir vahim durum gördün mü? Sen başkasına göre. Mi hareket ediyorsun? Sorduğum soruya yapamam deyip kapatabilirsin başka yerlere çekmeme gerek yok!!!
Battın diye yorumladımoh oh ekip saglam s.a hayirli işler bol kazançlar diyeyim rol meslek üstadlarina ve digerlerine
Kesene bereket afiyet olsunEkli dosyayı görüntüle 961220
Ne oldu doğruyu yazınca tepki mi görüyorsun bu forumda?Haydaaa
Olur mu kardesım herkese tek tek ulaşman lazım ne pinti adamsın akdjsjsjsYa dayı sen ne diyorsun dağıtımlı roll bile değildi bu ilk konuda da vardın okumadın mi kardeşim 1 kişi roll açacak başarılı olursak demişim bas git akşam akşam uğraştırma beni