- 23,946
- 24,944
- 113
3.5 yıla sendeyiz kardeşim sabırgokayım 3.5 yıldır bir roll sözün var ne zaman baba ne zaman
3.5 yıla sendeyiz kardeşim sabırgokayım 3.5 yıldır bir roll sözün var ne zaman baba ne zaman
Miyav kızgınHojam trekking maksatlimi getirmişler polyannayi
Sana söz bile vermem be patronum benimgokayım 3.5 yıldır bir roll sözün var ne zaman baba ne zaman
Mart geçti kiz dur telef olursunMiyav kızgın
dün mamayla besledigimiz kediler günü gelir cırmalarMiyav kızgın
HhooooaaaydaaaaBan yemek istemediğim için net bir cevap veremiyorum dost
Hocam ben bu kupondan ödül kazanamadım değil mi?Sana söz bile vermem be patronum benim
anam sinirlerim bozuldu 😕Mart geçti kiz dur telef olursun
Birazdan şimdi roll açılıyor yarısı dağıtım olacak şekilde 2. Bi roll daha olacak sonrasındaHocam ben bu kupondan ödül kazanamadım değil mi?
BeklemedeyizBirazdan şimdi roll açılıyor yarısı dağıtım olacak şekilde 2. Bi roll daha olacak sonrasında
Bu cevabı ban fatihi @Erhan2121 dostumuz versin fatih hocam. Forumda ban a karşı bağışıklığı bulunan tek üyedir vesselam.Ban yemek istemediğim için net bir cevap veremiyorum dost
Kac adim olacak reisim belli mi?Birazdan şimdi roll açılıyor yarısı dağıtım olacak şekilde 2. Bi roll daha olacak sonrasında
Tamamen roll sahibi belirleyecek onu ama konudakilere eşit dağıtılacak başarılı olursa çekiliş o bu seçim yok.Kac adim olacak reisim belli mi?
babam hiç normal degilsinkianam sinirlerim bozuldu 😕
Erhanımla uğraşıyorlarBu cevabı ban fatihi @Erhan2121 dostumuz versin fatih hocam. Forumda ban a karşı bağışıklığı bulunan tek üyedir vesselam.
Tesekkurler KralTamamen roll sahibi belirleyecek onu ama konudakilere eşit dağıtılacak başarılı olursa çekiliş o bu seçim yok.
bak bu doğrubabam hiç normal degilsinki
Hojamm Sen söyle mine tugay mi ? Pollyanna mi ?Bu cevabı ban fatihi @Erhan2121 dostumuz versin fatih hocam. Forumda ban a karşı bağışıklığı bulunan tek üyedir vesselam.