- 17,070
- 10,008
- 113
Az daha geliyorduk mapusa 4-5 kişi toplanıp.La foruma girmeden ban mi yıyilir
Az daha geliyorduk mapusa 4-5 kişi toplanıp.La foruma girmeden ban mi yıyilir
Yolda diyelimLecce 1 gol atarsa kupon cok rahatlicak
Hep joe yine ortalığı karıştırmis ban felan yok hatta ban artik hiç yenimicem gereksiz yere çok ban yedim ne uğruna desen bir hiç uğruna ben dünkü olaydan sonra daha da ortaya atilmicamAçtırdın mı geri nasıl la öyle dedi herkes 1 ay ban yemiş dedi Allah Allah
Kral lecce bahsi zor bozuma ne veriyorAz daha geliyorduk mapusa 4-5 kişi toplanıp.
Hemen joe erhanım yazikler olsen sana o kadar ağit yaktım arkandan sen bize bunları de tmHep joe yine ortalığı karıştırmis ban felan yok hatta ban artik hiç yenimicem gereksiz yere çok ban yedim ne uğruna desen bir hiç uğruna ben dünkü olaydan sonra daha da ortaya atilmicam
Adam baktım yazmis bana sen ne yaptın yine 1 ay ban yemissin ala ala diyorum foruma 8 saattir girmedim bile nasil ban yedimAz daha geliyorduk mapusa 4-5 kişi toplanıp.
Yok atar lecceKral lecce bahsi zor bozuma ne veriyor
Kusura bakma dost ta şeytan bile senden cekiniyordur kesin buna eminimHemen joe erhanım yazikler olsen sana o kadar ağit yaktım arkandan sen bize bunları de tm
Insalah ama fio favoriYok atar lecce
Az önce saymona rica ettim bidaha yapmaz bidaha yaparsa benide banla dedim kefil oldum öyle açtılar aman ban yeme ikimiz beraber gideriz 😂😂Hep joe yine ortalığı karıştırmis ban felan yok hatta ban artik hiç yenimicem gereksiz yere çok ban yedim ne uğruna desen bir hiç uğruna ben dünkü olaydan sonra daha da ortaya atilmicam
Bi an girerken ban korkusu vardı ama dimi oahahhaAdam baktım yazmis bana sen ne yaptın yine 1 ay ban yemissin ala ala diyorum foruma 8 saattir girmedim bile nasil ban yedim