- 19,397
- 20,946
- 113
😬😬😬😬😬Forumda aktiflik olsaydı o saatlerde 7 düvele salmıştık olayı
Bende özelden yazdım Erhan 1 ay ban yemişsin diye ne zaman yazmış koşa koşa foruma girmiş
😬😬😬😬😬Forumda aktiflik olsaydı o saatlerde 7 düvele salmıştık olayı
Bidaha açma padişahbet oesi kimseye birşey eklemez namussuz eklediysede 1 milyon bırakmıştır birisi 100 fs eklemiştir gel tekrar diye bak yine sinirlendim 😆Banada ayda yılda bi ekledik herkes açıyordur o ara konu bide ben o zamanlar rol dışı konu ilk defa açmışımdır nadir yani ouaha
Sanmam heyecan vermiyordur artık Erhan dostuma😬😬😬😬😬
Bende özelden yazdım Erhan 1 ay ban yemişsin diye ne zaman yazmış koşa koşa foruma girmiş
Valla o günden sonra padişah 1tl eklemedi naptıysan artık puahahBidaha açma padişahbet oesi kimseye birşey eklemez namussuz eklediysede 1 milyon bırakmıştır birisi 100 fs eklemiştir gel tekrar diye bak yine sinirlendim 😆
Kesinlikle2_1 öne geçeriz gerisi ya 2_2 ya da galibiyet🙏
Valla helal olsun dostlarım dediğim kisiler bu kez beni gömmüşler puhaaİlk o söyledi ama Erhan 1 ay banlanmış diye sonra Joe bana dedi ben deveciye dedim o öbürüne derken biz seni ban yedin sandık 😂
Gönlümüzce olsun🍀✅Kesinlikle
Bol şanslar
Şu maçı bir sıyırsan bu fiorentina istesin Barcelona oluyor gününde değilse ki inşallah değildir ben çok korktum o maçtanEv gol atacak kesin de dep umarım atmaz tekrar
Bol şanslar kral
Bende lecceye inaniyorum ilk 25 dk iyide oynadilarEv gol atacak kesin de dep umarım atmaz tekrar