Sorun yokNe bileyim ilk defa duydum knk dediğini böyle bir replik olduğunu
EyvahsGit 50 k GS yener ver Salı gecesi gel @GOKAYBET
Eyvahs ki ne eyvahsEyvahs
Aman aman aman amann Merrrrt, Merrrrt! Ahtapot musunnn örümcek misinnnnGit 50 k GS yener ver Salı gecesi gel @GOKAYBET
Kesene bereket dost@BYTENNİS brom konuyu takipleyenleri dmden atabilir misin bana aralarından random 2 kişiye ulaşacağım yapay zekayla
Kesene bereket dost@BYTENNİS brom konuyu takipleyenleri dmden atabilir misin bana aralarından random 2 kişiye ulaşacağım yapay zekayla
YapılmadıDağıtım yapıldı mı??
Kesene bereket herkese bol sanslar@BYTENNİS brom konuyu takipleyenleri dmden atabilir misin bana aralarından random 2 kişiye ulaşacağım yapay zekayla
Ha şimdiden kesene bereket yazsaydınız anlardım bir an sağlık olsun diyecektim, herkese bol şanslar.Yapılmadı
Kesene bereket dost kazancın daim ola 🙏@BYTENNİS brom konuyu takipleyenleri dmden atabilir misin bana aralarından random 2 kişiye ulaşacağım yapay zekayla
Şimdiden kesene bereket kral@BYTENNİS brom konuyu takipleyenleri dmden atabilir misin bana aralarından random 2 kişiye ulaşacağım yapay zekayla
Kendi seçecek kişileriHa şimdiden kesene bereket yazsaydınız anlardım bir an sağlık olsun diyecektim, herkese bol şanslar.
Yok o ozellik bana ait 😁4-5 kişi var zaten eden yüzde 50 şansınız bence sjjsjsjs ben cıkmam
Seni sık gördüm kanka4-5 kişi var zaten eden yüzde 50 şansınız bence sjjsjsjs ben cıkmam
benimde çıkmam %14-5 kişi var zaten eden yüzde 50 şansınız bence sjjsjsjs ben cıkmam
Malatyalı hocamı çağırın bana çıkarma duası yapsın4-5 kişi var zaten eden yüzde 50 şansınız bence sjjsjsjs ben cıkmam