Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 956001
Haydi🎾
1 kişiye roll açtıracağız gelmesi hâlinde roll yapan arkadaşın kuponları kazanç olursa yarısı da dağıtım olacak bol şans durum paylaşana kadar 1-5 e kadar geldi zaten.
Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 956001
Haydi🎾
1 kişiye roll açtıracağız gelmesi hâlinde roll yapan arkadaşın kuponları kazanç olursa yarısı da dağıtım olacak bol şans durum paylaşana kadar 1-5 e kadar geldi zaten.
Senide müdür yapalımMuhtar sensin
Daimiii olsunn bol sansss
hayvanseverimHalilim o nasıl profil lan öyle pauahha
Profildeki hayvan açlıktan kemikleri çıkmış ekmeğide mutsuzca sahiplenmiş acilen kırmızı et şarthayvanseverim
Ben tabi ki deMüsait olan hemen roll açabilecek buraya emoji atsın 18:30 da çekilişle rollü yapıyoruz.
TalibimMüsait olan hemen roll açabilecek buraya emoji atsın 18:30 da çekilişle rollü yapıyoruz.
Günün ikinci rollü olacak
1. @drogba6 ❌
2. ?
Biraz sureyimi kissak 🤣🤣😀 50 kişi olur 30 dk yaMüsait olan hemen roll açabilecek buraya emoji atsın 18:30 da çekilişle rollü yapıyoruz.
Günün ikinci rollü olacak
1. @drogba6 ❌
2. ?
Şuna kahkaha emojisi atanların cumartesi geceleri attırdığı belli helal olsun beyler puahahO ne güzel cümle öyle tam cumartesi geceleri duş almaya değer gibi bişeymi
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 956001
Haydi🎾
Konuda olmayanı almayızBiraz sureyimi kissak 🤣🤣😀 50 kişi olur 30 dk ya
Bizi bitirdin beeBen tabi ki de
✅ 👏 👏