- 19,454
- 11,694
- 113
Oha reis ne kadar la başladım bu kadara geldinBugünü hatırlayan var mı betco düzelirse aynını yapıyoruz. ( Bu kez hezimet olmadan )Bol şans.
Bu nun yenisi mi geliyo 😂Bugünü hatırlayan var mı betco düzelirse aynını yapıyoruz. ( Bu kez hezimet olmadan )Bol şans.
Hatırlıyorum yatirmisti hatta kötü gitmişti 15k içinBugünü hatırlayan var mı betco düzelirse aynını yapıyoruz. ( Bu kez hezimet olmadan )Bol şans.
Evet mecburenBu nun yenisi mi geliyo 😂
Kanka sen kimsin hahahahEkli dosyayı görüntüle 907960Bugünü hatırlayan var mı betco düzelirse aynını yapıyoruz. ( Bu kez hezimet olmadan )Bol şans.
Değer mi meçhul bol şansEkli dosyayı görüntüle 907960Bugünü hatırlayan var mı betco düzelirse aynını yapıyoruz. ( Bu kez hezimet olmadan )Bol şans.
Hadi bakalm aslan gardasm insallah guzel kazancli bi gece olur ama bunun gni 1.20 orana o parayi baglamaEvet mecburen
Eski dost naptınKanka sen kimsin hahahah
500 TL riske ettiğim Gökay mısın laEkli dosyayı görüntüle 907960Bugünü hatırlayan var mı betco düzelirse aynını yapıyoruz. ( Bu kez hezimet olmadan )Bol şans.
Bu kez olsun ama @GOKAYBET dostum 🙏🏼Ekli dosyayı görüntüle 907960Bugünü hatırlayan var mı betco düzelirse aynını yapıyoruz. ( Bu kez hezimet olmadan )Bol şans.
Cümle efsane500 TL riske ettiğim Gökay mısın la
AdamsınBu kez olsun ama @GOKAYBET dostum 🙏🏼
Bol sanslarEkli dosyayı görüntüle 907960Bugünü hatırlayan var mı betco düzelirse aynını yapıyoruz. ( Bu kez hezimet olmadan )Bol şans.
Aynı sen dostumsan ben hala dogrulamadim dost sende havalar değişik iyi umarimEski dost naptın
Duzeldi diolar ama gardasm paramz yok fakiriz giremiyoz 😂Betco uzatacak gibi yalnız
Guncelleme mi varBetco uzatacak gibi yalnız