- 12,307
- 4,571
- 113
5-50 süre
Reis dep kazanır oynamışsın yoksa benmi yanlış gördümNERDESİN EV? ÇEVİRSENE MAÇI NEREDESİN
Öyle oynadım da o kadar çok +10 sayıdayken oynadığım basket takımları maçı sattı ki artık tutmasın istiyorum yaniReis dep kazanır oynamışsın yoksa benmi yanlış gördüm
Eyvallah Serdar hocam çıkarttıkSabahkinin zararını cikarttiysan burdan ne mutlu sana dost
Bu tek kupon değildi zaten -1.5 ev almıştım yineEkli dosyayı görüntüle 931948
Dağıtım kuponu değildir ama yine de takip etmek isteyen bir arkadaş olursa nakit ödül veririz. (TRX olarak)
İyi bari dost sabah ki çok kötü gitti moral bozmuştur ama kurtarmissin sevindim nice kazançlarına dostEyvallah Serdar hocam çıkarttık
Moral bile bozmadı dost öyle diyeyim sana moral bozması için mantıklı bir şey olması lazımİyi bari dost sabah ki çok kötü gitti moral bozmuştur ama kurtarmissin sevindim nice kazançlarına dost
Oww o da kötü olmuş ah he dostBu tek kupon değildi zaten -1.5 ev almıştım yineordan hesaplayin zararı
Toparlamaya bak kimseye ulaşmaBu tek kupon değildi zaten -1.5 ev almıştım yineordan hesaplayin zararı
Gun uzunnMoral bile bozmadı dost öyle diyeyim sana moral bozması için mantıklı bir şey olması lazım